Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Culinair weekendje weg in hotels Zwolle centrum

Ben je een fijnproever en heb je zin in een gastronomisch weekendje weg in Nederland? Vanuit de hotels in Zwolle in het centrum maak je kennis met de culturele en culinaire hoogtepunten van deze prachtige Hanzestad. Lees verder

Hotels in Zwolle: grandeur van een Hanzestad

De hotels in Zwolle liggen in het historische centrum waar de monumentale panden verraden dat de stad zeer welvarend was ten tijde van het Hanzeverbond. De oude vestingstad telde ooit zes stadspoorten, maar vandaag de dag staat alleen nog de fraaie Sassenpoort uit de 15e eeuw overeind. Het centrale plein in Zwolle is de Grote Markt, waar je ontspant met een drankje op een van de gezellige terrassen. De kerktoren van de gotische basiliek, de Peperbus, is onmiskenbaar in de skyline van de stad en biedt een fraai uitzicht over de stad. Bezoek ook zeker Museum de Fundatie als je gaat overnachten in Zwolle. Dit kunstmuseum heeft een uitgebreide collectie werken van onder meer Karel Appel, Vincent van Gogh en Piet Mondriaan. Verder is het Herman Brood Museum een aanrader als je houdt van bijzondere kunst.

Hotel in de buurt van Zwolle met ontspanning in de natuur

Fijnproevers overnachten in een goedkoop hotel in Zwolle en maken een culinaire wandeling door de stad. Verder kun je uitgebreid winkelen als je in Zwolle gaat overnachten. De Diezerstraat is de belangrijkste winkelstraat en ook het Eiland heeft een ruim aanbod aan winkels. Uniek is de boekenwinkel in de Broerenkerk. Overnacht je in een hotel in de buurt van Zwolle en heb je behoefte aan een dagje natuur? Nationaal Park Weerribben-Wieden is het grootste aaneengesloten laagveenmoerasgebied van Noordwest-Europa. Een fijne plek om te wandelen, fietsen en varen. Je spot verschillende vogels en vlinders en mogelijk zelfs otters. Ook het pittoreske waterstreekdorp Giethoorn is vanuit Zwolle goed bereikbaar. In dit 'Hollandse Venetië' maak je een mooie rondvaart.

Overnachten Zwolle: altijd de leukste deals

Wil je in Zwolle overnachten? Hotels.nl heeft de leukste aanbiedingen voor een voordelig weekendje weg in eigen land. Dus boek vandaag nog een goedkoop hotel in Zwolle en geniet binnenkort van een heerlijk verblijf in Overijssel.

Waarom een hotel in Zwolle boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Haaksbergen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro