Menu

10 accomodaties in Almelo

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Almelo, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Van der Valk Theaterhotel Almelo in Almelo Hotel
Afstand: 530 meter8.5
Van der Valk Theaterhotel Almelo
Schouwburgplein 1, Almelo

Luxe kamers met gratis WiFi, theater, restaurants, congreszalen, sauna, zwembad. Midden in centrum, groen natuur op korte afstand.

Huis van Bewaring Almelo in Almelo Hotel
Afstand: 367 meter8.5
Huis van Bewaring Almelo
Marktstraat 7, Almelo

Verwen uzelf in de gerenoveerde gevangenis met designkamers, nabij kroegjes, theater en OV. Ideaal voor wandelaars en fietsers.

Hotel Preston Palace Almelo in Almelo Hotel
Afstand: 1,1 km8.5
Hotel Preston Palace Almelo
Laan van Iserlohn 1, Almelo

All-inclusive formule; restaurants, bars, subtropisch zwemparadijs, indoor-kermis en bioscoop. Nabij centrum Almelo met musea en winkels.

Vakantiewoning Erve de Greve in Wierden Vakantiehuis
Afstand: 5,6 km8.3
Vakantiewoning Erve de Greve
Hexelseweg 32, Wierden

Erve de Greve: landelijke charme in Twente. Ruime boerderij dichtbij fietsroutes, wandelpaden en recreatieplas het Lageveld.

Ham Annex B&B in Almelo Bed and Breakfast
Afstand: 2,8 km9.1
Ham Annex B&B
Sluiskade Noordzijde 198, Almelo

Ham Annex B&B, hoogwaardige voorzieningen, gratis Wi-Fi, privéparking, jacuzzi, volledige keuken, in nabijheid van Almelo centrum. Inclusief spa en fietsverhuur.

B&B bij chantal in Almelo Bed and Breakfast
Afstand: 2,1 km9.7
B&B bij chantal
Bolkshoeksweg 24, Almelo

Bij Chantal's B&B in Almelo: authentieke comfort in de natuur van Overijssel. Uitgerust voor lang verblijf en ideaal voor fiets-, wandel-, motorritten.

Het Steenuiltje in Wierden Vakantiehuis
Afstand: 6,4 km10
Het Steenuiltje
Vlierdijk 2a, Wierden

Het Steenuiltje: ruim vakantiehuis in Twente, met Wifi, nabij recreatieplas & Avonturenpark Hellendoorn. Ideaal voor fiets- en wandeltochten.

Natuurvriendenhuis Krikkenhaar in Bornerbroek Vakantiehuis
Afstand: 4,0 km8.7
Natuurvriendenhuis Krikkenhaar
Krikkenhaar 11, Bornerbroek

Natuurvriendenhuis Krikkenhaar, duurzaam gelegen in Twentse natuur met serres, zalen, 50 bedden, rolstoelvriendelijk, speeltuin en BBQ-mogelijkheden.

Camping Erve Henderikshoeve in Bornerbroek Camping
Afstand: 3,0 km8.9
Camping Erve Henderikshoeve
Tusveld 30, Bornerbroek

Erve Henderikshoeve: Rustige camping in Twente, grenzend aan Nijreesbos en De Doorbraak, biedt uitgeruste kampeerplaatsen en vakantiehuizen. Ideaal voor natuurliefhebbers!

Minicamping 't Oelenreef in Enter Camping
Afstand: 5,6 km9.7
Minicamping 't Oelenreef
Hoeselderdijk 16, Enter

Minicamping 't Oelenreef: 10 rustige pitches, stroom & WiFi, vijver & wandelgebied 'The Breakthrough'.

Informatie over Almelo

Almelo, gelegen in de provincie Overijssel, Oost-Nederland, biedt een diverse mix van binnenstedelijke charme en landelijke landschappen. Het staat bekend om zijn rijke historische erfgoed, terug te zien in vele monumentale panden en musea. Met name het Stadsmuseum Almelo en het Nationaal Tinnen Figuren Museum bevatten belangrijke artefacten en tentoonstellingen die de stad gedurende de eeuwen heen kenmerken. Bovendien is de stad gehuld in groen, met verscheidene parken en natuurgebieden zoals het Nijreesbos en Het Lageveld.

Ondanks zijn bescheiden grootte, verwelkomt Almelo een bloeiend cultureel en sociaal leven. De stad is rijk aan uitstekende eetgelegenheden, variërend van traditionele Nederlandse bistro\'s tot internationale keukens. Daarnaast biedt Almelo een actieve evenementenkalender met culturele en sportevenementen, met als jaarlijks hoogtepunt de Almelose Havendagen. Met onvermoeibare inspanningen voor milieu- en duurzaamheidsinitiatieven, belichaamt Almelo de harmonie van historische charme, moderne levenskwaliteit en natuurlijke schoonheid.