Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Genieten van natuur en cultuurschatten in hotel Amersfoort in centrum

Zin in een weekendje vol cultuur en historische bezienswaardigheden, met ook veel ruimte voor de natuur? In een hotel in Amersfoort in het centrum geniet je van een afwisselend verblijf in het midden van Nederland. Lees verder

Overnachten in Amersfoort in mooie hotels

Vanuit een hotel in het centrum van Amersfoort ontdek je de middeleeuwse binnenstad. Die wordt gevormd door oude stadsmuren en grachten. De Koppelpoort is de meest in het oog springende stadspoort. Tijdens een stadswandeling door het centrum van Amersfoort bewonder je de Muurhuizen die gebouwd zijn op de fundering van de oudste stadsmuur. Het meest opvallend in het stadsgezicht is de Onze Lieve Vrouwetoren. Met 98 meter is dit de op twee na hoogste kerktoren in Nederland. Kunstliefhebbers overnachten in Amersfoort voor een bezoek aan het Mondriaanhuis, met een interessante collectie aan moderne kunst, waaronder vroege werken van Piet Mondriaan. Vanuit de hotels in Amersfoort maak je ook kindvriendelijke uitstapjes, zoals naar DierenPark Amersfoort. Op een oppervlakte van zo'n 20 hectare leven honderdduizenden dieren in verschillende themagebieden. De kinderen vermaken zich ook in de diverse speeltuinen.

Hotel in de buurt van Amersfoort: genieten van natuur Utrechtse Heuvelrug

De hotels in Amersfoort zijn een fijne uitvalsbasis voor uitjes in de omgeving. In Utrecht beklim de je Dom en maak je een rondvaart door de grachten. Op zoek naar rust en ruimte? Overnacht dan in een hotel in de buurt van Amersfoort en geniet van de uitgestrekte natuur van nationaal park Utrechtse Heuvelrug. Te midden van de glooiende heuvels, kleurrijke heidevelden en stille bossen lopen tal van mooie wandel- en fietsroutes. Breng een bezoek aan de Pyramide van Austerlitz in de bossen van Zeist of de Grebbelinie. In het Nationaal Militair Museum in Soest kom je alles te weten over het belang van de Nederlandse krijgsmacht in heden en verleden.

Goedkoopste hotel Amersfoort: ontdek het aanbod

Op zoek naar het goedkoopste hotel in Amersfoort? Ontdek het aanbod en boek direct. Zo geniet je binnenkort van een zorgeloos weekendje weg in een hotel in het centrum van Amersfoort of een accommodatie net buiten deze historische stad.

Waarom een hotel in Amersfoort boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Amersfoort te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro