Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Amsterdam. Unieke hotel aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een comfortabel hotel in Amsterdam voor een onvergetelijke reis met je geliefde, vrienden of familie? Met een hotel in de buurt van Amsterdam wandel je door de wereldberoemde metropool met statige herenhuizen en romantische grachten. Bovendien herbergt Amsterdam meer dan zestig musea en honderden restaurants. Bekijk meteen Hotels.nl voor hotels die goedkoop in Amsterdam beschikbaar zijn. Lees verder

Kunst en cultuur in de hoofdstad bij hotels in Amsterdam

Met tientallen musea genieten kunst- en cultuurliefhebbers volop bij een verblijf in een goedkoop hotel Amsterdam. Bezoek het Rijkmuseum om de beroemde Nachtwacht van Rembrandt te bewonderen, laat je overdonderen door de kunstwerken in het Van Gogh Museum of bezoek het Tassenmuseum voor een boeiende collectie aan designertassen. In het Anne Frank museum kom je tijdens een verblijf in een van de goedkoopste hotels in Amsterdam in aanraking met de indrukwekkende geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Voor meer geschiedenis bezoek je het Scheepvaartmuseum, met meer dan 500 jaar aan scheepvaart historie.

Goedkoop hotel Amsterdam vlakbij de grachten

Wie overnachten in Amsterdam zegt, zegt de historische grachten. De oorsprong van de grachten bevindt zich in de zeventiende eeuw. Op dat moment moest de stad een methode vinden om zo snel mogelijk voedingswaren naar de stad te vervoeren. De grachten zijn tegenwoordig zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst geplaatst. Vanaf de hotels die goedkoop in Amsterdam zijn op Hotels.nl, wandel je binnen een mum van tijd langs het water. Nóg leuker is het om bij een van de goedkoopste hotels in Amsterdam een rondvaart over te grachten te maken. Tijdens de vaart kom je onder meer langs de Prinsengracht, Keizersgracht en Herengracht. Je ziet het Anne Frank Huis, vaart over de rivier de Amstel en trekt langs de Magere Brug.

Winkelen bij hotels in de buurt van Amsterdam

De bekendste winkelstraat bij de goedkoopste hotels Amsterdam is de Kalverstraat. Hier vind iedere shopliefhebber de bekende modeketens om een nieuwe outfit te scoren. Voor originele souvenirs en vintage aankopen bezoek je de 9 straatjes. Volop luxe tref je aan in de P.C. Hooftstraat. Neem direct een kijkje op Hotels.nl voor een prachtig hotel in Amsterdam.

Waarom een hotel in Amsterdam boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Amsterdam te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro