Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Dalen. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Even er volledig tussenuit in het Drentse landschap? Met de hotels bij Dalen van Hotels.nl is het aangenaam vertoeven in natuurgebied De Hondsrug. Bovendien liggen steden als Emmen en Coevorden in de buurt, waardoor er allerlei activiteiten voor jong en oud te beleven zijn. Laat je direct inspireren door ons aanbod aan hotels in Dalen op Hotels.nl! Lees verder

Hotels Dalen: een authentiek dorpje boven Coevorden

Bij het overnachten in Dalen verblijf je in het pittoreske middeleeuwse dorpje waar allerlei interessante bezienswaardigheden te zien zijn. Bezoek bijvoorbeeld de dorpskerk uit de veertiende eeuw, de vele oud-Drentse boerderijen en In d'Aolle Bakkerij waar je een bakkersoven uit 1832 aantreft. Verder zijn de korenmolen De Bente en museummolen Jan Pol een aanrader om te bezoeken bij de hotels Dalen. Nog altijd zijn de molens actief, en kun je bijvoorbeeld zelfgemaakte meelproducten aanschaffen. Ook is er een oudhollandse snoepwinkel en dorpssmederij in Dalen aanwezig.

De rijkdom aan natuur bij overnachten in Dalen

De hotels bij Dalen bevinden zich op de Hondsrug. Dit natuurgebied is zelfs zo bijzonder, dat het aan de UNESCO geologisch erfgoed lijst is toegevoegd. Wandel door het landschap dat circa 150.000 jaar geleden door een ijsmassa en smeltwater tot een uniek gebied met heuvelruggen en beekdalen is getransformeerd. Bezoek het Bargerveen, waar je in een gebied van maar liefst 2000 hectare wandelt door het enige levende stuk hoogveen van Nederland of trek tijdens het overnachten in Dalen langs de uitgestrekte heidevelden bij het Balloërveld.

Overnachten Dalen met pretparken en dierentuinen

De hotels in Dalen bevinden zich vlakbij allerlei bezienswaardigheden, waardoor zowel jong als oud zich uitstekend vermaakt in de regio. Bezoek bijvoorbeeld tijdens het overnachten bij Dalen Plopsa Indoor Coevorden met meer dan 25 attracties, zoals de K3-zweefmolen, Wickiebaan en de Scheve Schuit. In Adventure Zoo Emmen sta je oog in oog exotische dieren als de Afrikaanse olifant, ringstaartmaki's en steppezebra's. In het dierenpark vlakbij de hotels in Dalen maak je een wereldreis door de jungle, de regio rondom de polen en de savanne. Reserveer direct je volgende hotel in Dalen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Dalen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro