Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Genieten in het hoge noorden in hotels Delfzijl

Zin in een weekendje weg in het hoge noorden? Vanuit hotels in Delfzijl ontdek je de stad, bezoek je het levendige Groningen en ga je vogels spotten bij het Lauwersmeer. Lees verder

Overnachten in Delfzijl met stadsbezoek

In Delfzijl in een hotel overnachten is een comfortabel startpunt voor een bezoek aan deze havenstad in Groningen. Je maakt een heerlijke wandeling over de promenade met uitzicht op de haven en de stad. Plof neer op een terras voor een drankje en proef de verse vangst van de dag. Een van de belangrijkste gebouwen in Delfzijl is de Grote Waterpoort uit 1833, die vandaag de dag nog steeds in gebruik is bij hoog water. Rond Delfzijl bevinden zich nog een aantal bunkers uit de Tweede Wereldoorlog die interessant zijn. Vanuit hotels in Delfzijl bezoek je ook prachtige natuurgebieden in de provincie. Nationaal Park Lauwersmeer heeft tal van mooie wandelroutes, passend bij elk type wandelaar. Bijvoorbeeld het Rondje Lauwersmeer, waarbij je de belangrijkste plekken in het beschermde natuurgebied bezoekt en tal van vogels spot.

Hotel in de buurt van Delfzijl met bezoek aan Groningen

Een hotel in de buurt van Delfzijl is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad Groningen. Beklim de bijna 300 traptreden van de beroemde Martinitoren, onder de Groningers beter bekend als d'Olle Grieze. De gotische toren biedt een prachtig uitzicht over de stad. Als je gaat overnachten in Delfzijl en je Groningen bezoekt, sla dan zeker het Forum niet over. Dit fraaie gebouw heeft een bijzondere architectuur en dient als ontmoetingsplek voor locals en toeristen. Het open dakterras kijkt uit over de stad. Ook op de Grote Markt vind je volop gezellige horeca. Ga je als kunstliefhebber goedkoop overnachten in Delfzijl? Breng dan zeker een bezoek aan het Groninger Museum en bewonder de uitgebreide collectie archeologische vondsten, mode, porselein en beeldende kunst.

Hotels Delfzijl: bekijk alle deals

Zoek je in Delfzijl een hotel? Bij Hotels.nl profiteer je altijd van de beste hotelaanbiedingen. In Nederland en daarbuiten! Boek direct en ga binnenkort goedkoop overnachten in Delfzijl voor een afwisselend verblijf in de provincie Groningen.

Waarom een hotel in Delfzijl boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Delfzijl te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro