Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Doesburg. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Op zoek naar een hotel in een echte Hanzestad? Met een Doesburg hotel maak je kennis met deze boeiende stad die tegenwoordig vooral beroemd is vanwege de mosterd. Laat je verrassen door de hotels Doesburg vlakbij de natuur, het oudste café van Nederland en diverse cultuurhistorische bezienswaardigheden. Boek meteen een hotel om in Doesburg te overnachten via Hotels.nl Lees verder

Mosterd proeven bij de hotels in Doesburg

Doesburg staat al sinds de periode van de Hanzesteden bekend om zijn smaakvolle mosterd. Nog altijd in de ambachtelijke lekkernij in de stad te proeven. Bezoek bij het overnachten in Doesburg bijvoorbeeld de Mosterd- en Azijnfabriek waar je alles te weten komt over het productieproces van de mosterd. Uiteraard is de mosterd verkrijgbaar in de museumwinkel; zelfs in emmers van 10 kg! In de rest van de stad kom je ook overal de smakelijke mosterd tegen. Op vrijwel iedere menukaart staat de Doesburgse mosterdsoep.

Voordelige hotel Doesburg aanbieding voor een prachtige fietsvakantie

Wie actief wilt zijn in de natuur is bij de hotels Doesburg volledig op de juiste plek. De groene omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten in de natuur. Maak vanaf het Doesburg hotel bijvoorbeeld een fietstocht langs de acht kastelen van Vorden in de Achterhoek. Deze route van circa 34 kilometer trekt langs schitterende kastelen als Den Bramel, De Wiersse, De Kieftkamp en Suideras. Het koetshuis bij Kasteel Hackfort herbergt een restaurant waar je onderweg vanuit de hotels in Doesburg heerlijk kunt ontspannen.

Juwelen bewonderen bij overnachten in Doesburg

Voor kunst, cultuur en sieraden maak je bij het in Doesburg overnachten een uitstapje naar het Lalique Museum. Dit museum bevindt zich in het historische stadshart van Doesburg. Naast de vaste tentoonstelling zie je hier allerlei kunstwerken en juwelen van de Franse juwelen- en glaskunstenaar René Lalique. Bij het museum is een elegant museumcafé aanwezig met een kleurrijke stadstuin vol bloemen, waar het aangenaam vertoeven is. Direct zin om zelf een kijkje te gaan nemen in Doesburg met je partner, vrienden of familie? Bekijk dan onze unieke hotel Doesburg aanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Doesburg boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro