Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Franeker: beste deals

Zoek jij in Franeker een hotel voor een lage prijs? Bekijk dan de aanbiedingen van Hotels.nl! Wij hebben unieke deals voor een onvergetelijk verblijf in hotels in Franeker. Kom jij binnenkort overnachten in Franeker om deze prachtige stad te ontdekken? Het is namelijk de absolute ster van de Friese Elfsteden. Dit is mede te danken aan het oudste nog werkende planetarium van de wereld. Lees verder

In Franeker overnachten en sterren zien

Franeker is vooral bekend door het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium. Dit bevindt zich in een statig grachtenhuis in het centrum van de stad. Het stamt uit de achttiende eeuw en geeft nog steeds de actuele stand van planeten in ons zonnestelsel aan. Wist je dat er zich in Franeker veel enthousiaste kaatsers bevinden? Er is een groot kaatsveld en een Keatsmuseum dat gewijd is aan de geschiedenis van de kaatssport. Als je kiest voor overnachten bij Franeker is een stadswandeling een echte aanrader. Deze voert je onder meer langs het voormalige universiteitsgebouw, het fraaie stadhuis, het Korendragershuisje, de monumentale Martinikerk en de oude stadswal. Bewonder de unieke Oortwolkfontein, rust uit op een bankje in het Hofje van het Westerhuis Vrouwengasthuis en breng een bezoek aan Museum Martena in het stadskasteel.

Uitjes rondom Franeker hotel

Tijdens een verblijf in de hotels van Franeker kun je ook heerlijk in de omgeving gaan fietsen. Volg bijvoorbeeld een route langs Friese staten en stinzen. Of wat dacht je van een boottochtje langs afwisselende natuur en sfeervolle dorpjes? Daarnaast kun je in Franeker fantastisch winkelen, met name op het gebied van mode. Na al je avonturen kun je lekker relaxen op een terrasje. Heb je meer tips nodig? Maak een uitstapje naar havenstad Harlingen, want dat is ook helemaal top.

Voordelig overnachten Franeker

Zoek jij een leuke aanbieding om in het mooie Franeker te overnachten? Bekijk dan ons aanbod met goedkope hotels in Franeker en omgeving. Kies bijvoorbeeld voor een uniek arrangement inclusief diner en andere fijne extraatjes. Gun jezelf een welverdiend weekendje weg of een vakantie in eigen land en kom voordelig overnachten in Franeker.

Waarom een hotel in Franeker boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Franeker te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro