Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Grandioze aanbiedingen hotels Gent

Zoek jij een voordelige citytrip naar Gent? Bij Hotels.nl vind je unieke deals voor logeren bij hotels in Gent. Je kunt via ons in Gent een hotel inclusief ontbijt en diner voor weinig geld boeken of alleen een hotelkamer reserveren voor een paar overnachtingen. Gent is absoluut één van de leukste bestemmingen voor een stedentrip in België. Deze levendige stad staat namelijk bol van de historie en cultuur. Je vindt er bovendien een aantal toprestaurants. Lees verder

In Gent overnachten: topbestemming in België

Wil je weten wat er zoal te zien en te doen is tijdens een weekendje Gent? We vertellen het je graag! Om te beginnen zal Gravensteen, een grote statige burcht met een Donjon, je meteen opvallen. Het is zonder meer één van de belangrijkste bezienswaardigheden van Gent. Een ander hoogtepunt is het Belfort van Gent. Dit staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Bovenop de schitterende toren, die te beklimmen is, waakt een vurige draak over de stad. Ook de gotische Sint-Baafskathedraal is een lust voor het oog. Ga vooral ook de binnenzijde bekijken, want daar zijn tal van kunstschatten te bewonderen. Zo is het wereldberoemde schilderij ‘Lam Gods’, van de gebroeders Van Eyck, er te zien. Je dag zal al doende omvliegen, dus kom minimaal één nachtje overnachten in Gent.

Hotels Gent centrum: mooi dichtbij bezienswaardigheden en musea

De hotels nabij Gent centrum liggen in de buurt van de historische binnenstad. Dat is dus ideaal als je de stad wilt verkennen en benieuwd bent naar de verschillende musea. Bezoek bijvoorbeeld het Museum voor de Schone Kunsten, het Design Museum Gent en het Industriemuseum. Bijzonder is ook het Huis van Alijn. Dit is een museum dat de schijnwerper op het dagelijks leven in de twintigste eeuw zet.

Voordelig verblijf in hotels in Gent

Zoek jij een mogelijkheid om voor weinig geld in Gent te overnachten? Bekijk dan onze actuele aanbiedingen voor de hotels van Gent. Vind bijvoorbeeld in Gent een hotel met een leuk arrangement inclusief leuke extraatjes. Boek nu via Hotels.nl en je zult binnenkort gegarandeerd goedkoop en heerlijk overnachten in Gent.

Waarom een hotel in Gent boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro