Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in het Centrum van Groningen - hotels.nl

Het hoge noorden van Nederland ontdekken tijdens een gezellige stedentrip? Met de hotels in Groningen centrum van Hotels.nl laat je je verrassen door deze bruisende studentenstad. Dwaal door de idyllische hofjes, bewonder de bijzondere musea of maak een rondvaart om de stad vanaf het water te verkennen. Overnachten in Groningen is ideaal voor een romantisch uitje met je geliefde, maar ook voor een vriendengroep of familie biedt de stad voor ieder wat wils. Meteen je hotel in de buurt van Groningen boeken? Bekijk dan direct ons aanbod hotels in Groningen op Hotels.nl! Lees verder

Beklim de Martinitoren bij overnachten Groningen

Zodra je bij het hotel in de buurt van Groningen komt, zie je de Martinitoren al snel boven de stad uittorenen. Deze toren van maar liefst 97 meter is nog altijd het hoogste bouwwerk van de stad. Beklim de bijna driehonderd traptreden en wordt beloond met een schitterend uitzicht over Groningen. Onderweg sta je oog in oog met de bijzondere architectuur vol ornamenten, klokken en vlaggenstokken. Eenmaal beneden maak je bij het overnachten Groningen een prachtige wandeling door de stad vol hofjes, pakhuizen en monumentale panden. Maak een georganiseerde wandeling met een gepassioneerde gids of struin op eigen houtje langs de schitterende hofjes of gasthuizen in de stad. Voor een oase van rust is bovendien het stadspark Noorderplantsoen zeer geliefd.

Hotels in Groningen vlakbij musea

Cultuurliefhebbers halen hun hart op met de vele musea in de stad. Bezoek bij de hotels in Groningen centrum bijvoorbeeld het Groninger Museum met kunst, fotografie en archeologie van zowel de oude meesters als nieuw talent. Benieuwd naar de geschiedenis van de Scheepvaart? Maak dan vanaf een goedkoop hotel in Groningen een uitstapje naar het Noordelijk Scheepvaartmuseum. In DoeZoo leren kinderen spelenderwijs alles over onder meer insecten en reptielen. Ook zijn er uilen, eekhoorns en egels om van dichtbij te bewonderen. Bewonder de wereld van strips, games en animatie in Storyworld.

Uitgebreid shoppen bij hotels Groningen centrum

Voor shoppen ben je in Groningen op de juiste plek. Bij de Folkingestraat, Stoeldraaierstraat Kromme Elleboog, Zwanestraat en Oude Kijk in ’t Jatstraat vind je een boeiende samenstelling aan winkels en restaurants. Direct ons aanbod voor overnachten in Groningen bekijken? Bij Hotels.nl vind je een goedkoop hotel Groningen dat perfect bij jouw wensen past!

Waarom een hotel in Groningen boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro