Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Hillegom. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Op zoek naar een overnachting in de Duin- en Bollenstreek? Met de hotels in Hillegom van Hotels.nl verblijf je middenin de kleurrijke bloemenstreek, met het strand op fietsafstand. Geniet van de stilte in de natuur of trek naar de bruisende steden Haarlem, Leiden of Amsterdam in de directe omgeving. Bekijk meteen de Hillegom hotels op Hotels.nl voor jouw volgende verblijf! Lees verder

De unieke bollenvelden bij de hotels Hillegom

Al vierhonderd jaar lang zijn de Nederlandse bollenvelden beroemd over de hele werd. De zilte zeelucht in combinatie met het afgegraven duinlandschap maakt de regio perfect voor het produceren van de juiste bloembollen. Maak kennis met het boeiende kleurenpallet bij de hotels Hillegom in het Keukenhof Bloemenpark of bezoek de Bloemencorso van de bollenstreek. Daarnaast organiseert de regio allerlei kleinere evenementen en bloemenattracties om de bloemen van dichtbij te bewonderen. In de bollenstreek zijn bij het Hillegom hotel diverse wandel- en fietsroutes uitgestippeld, speciaal met fotomomenten waarop u de tulpenvelden bij de hotels in Hillegom en omgeving mooi kunt vastleggen.

Uitwaaien aan het strand bij overnachten Hillegom

Urenlang zonnen met een goed boek of actief zwemmen in de golven? Met de hotels in Hillegom en omgeving bevind je je op een steenworp afstand van de Noordzeekust. Bezoek bijvoorbeeld de badplaatsen Noordwijk, Katwijk, Zandvoort of Scheveningen. Hier is het aangenaam vertoeven voor jong en oud. Bouw zandkastelen of houd een beachvolleybal toernooi, of maak een romantische strandwandeling bij zonsondergang. Bij de verscheidene strandpaviljoens zak je neer in een comfortabele loungestoel om van een smakelijke maaltijd te genieten. Liever actief bezig aan de kust? Krijg dan de kneepjes van het surfen onder de knie bij een surfschool.

Kunst en cultuur bij overnachten in Hillegom

Vlakbij de hotels in Hillegom hebben cultuurliefhebbers een enorme keuze aan musea om te bezoeken. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar de pittoreske binnenstad van Haarlem voor het Teylers Museum, Frans Hals Museum of Archeologisch Museum Haarlem. Of trek naar studentenstad Leiden, waar je dertien topmusea vindt. Voorbeelden hiervan zijn CORPUS, Naturalis of het Rijksmuseum van Oudheden. Reserveer gelijk de beste aanbieding voor een hotel in Hillegom op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Hillegom boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro