Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Hoorn. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Zin om de hoofdstad van West-Friesland te ontdekken? Tijdens het overnachten in Hoorn kom je ogen en oren te kort met de vele musea, galeries en restaurants. Maak bij de hotels in Hoorn centrum een rondvaart over het Markermeer of bezoek vlakbij gelegen steden als Alkmaar, Enkhuizen en Medemblik. Doe meteen inspiratie op voor goedkoop overnachten in Hoorn op Hotels.nl! Lees verder

Overnachten in Hoorn aan het Markermeer

De gezellige stad Hoorn biedt volop vertier voor jong en oud. Zo wandel je vanaf het goedkope hotel in Hoorn langs talrijke winkels; zowel de bekende modeketens als sfeervolle boetieks en winkeltjes waar eeuwenoude ambachten worden beoefend. Maak een stadswandeling met een enthousiaste gids of huur een (elektrische) fiets en verken Hoorn door middel van de verschillende fietsroutes. Of wat dacht je van een blik op Hoorn vanaf het water met de Watertaxi van Hoorn?

De verborgen kunstschatten bij de hotels in Hoorn

Dankzij de bonte verzameling aan kunstgaleries en musea halen cultuurliefhebbers hun hart op tijdens het overnachten bij Hoorn. De verschillende bezienswaardigheden liggen bovendien op loopafstand van de hotels in Hoorn centrum. Bezoek bij het goedkoop overnachten in Hoorn bijvoorbeeld het Stoomtrammuseum, waar je alles te weten komt over de historie van het vervoersmiddel. Bovendien heb je hier de gelegenheid om mee te reizen met de stoomtram naar Medemblik, om vervolgens met de salonboot naar Enkhuizen te varen. Daarnaast is het Westfries Museum bij het goedkope hotel in Hoorn een aanrader om te bezoeken om alles te weten te komen over de geschiedenis van de streek.

Interessante trip vanaf de hotels in Hoorn naar Enkhuizen

Het hotel bij Hoorn leent zich uitstekend voor een daguitje naar de bruisende stad Enkhuizen. In deze stad loop je als het ware in één grandioos openluchtmuseum, waar je terugkeert naar de tijd van de Gouden Eeuw. In het Zuiderzeemuseum leer je hoe het leven op de toenmalige Zuiderzee eruit zag. In het vlakbij gelegen Flessenscheepjes Museum bewonder je bovendien de grootste verzameling flessenscheepjes. Nieuwsgierig geworden? Doe dan direct inspiratie op voor een goedkoop hotel in Hoorn op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Hoorn boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Hoorn te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro