Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Goedkoop hotel Kortrijk

Je hebt een goedkoop hotel in Kortrijk nodig. Hoe kom je daar snel aan? Door te zoeken via Hotels.nl! Wij hebben namelijk de beste hotelaanbiedingen van België in ons aanbod. Hier vallen ook de comfortabele en luxe hotels in Kortrijk onder. Als je deze creatieve stad uitgebreid wilt verkennen is overnachten in Kortrijk een must, want iets missen van de boeiende historie en het fraaie design zou jammer zijn. Lees verder

Hotel Kortrijk centrum: volop genieten

Bij je hotel in Kortrijk centrum vind je, als het om historische sites gaat, een aantal unieke pareltjes. Om te beginnen is er het ommuurde Begijnhof met zijn kleine huisjes, het binnenplein, de kapel en het park. Dit staat op de lijst van UNESCO werelderfgoed. In de Gravenkapel van de Onze Lieve Vrouwekerk kom je op een indrukwekkende wijze alles te weten over de Guldensporenslag van 1302. Ook het Belfort op de Grote Markt heeft een plekje op de lijst van UNESCO. Verder zijn de Broeltorens bij de Broelbrug over de Leie opvallende bouwwerken. Kortrijk kent op het gebied van de productie van vlas een lange historie. Als je daar meer over wilt weten, raden we je een bezoek aan Texture aan. Dit museum gaat over de linnen- en vlasnijverheid.

Zien en doen rondom je hotel in omgeving Kortrijk

In de omgeving van je hotel in Kortrijk is van alles te beleven. Maak bijvoorbeeld een boottochtje over de Leie of ga suppen. Volg een mooie fietsroute door het glooiende landschap buiten Kortrijk of blijf in de stad om te winkelen in de autovrije straten van het centrum. Ben je cultuurliefhebber? Ga dan langs bij het Buda-eiland met zijn toren, bioscoop, strand en fabriek. Het is een absolute hotspot voor creatievelingen.

In Kortrijk overnachten

Heb jij zin om in Kortrijk te overnachten? Boek dan bijvoorbeeld een speciale deal waarbij je twee nachten verblijft in een hotel in omgeving Kortrijk. Bekijk nu de diverse hoteldeals en arrangementen van Hotels.nl. Het is tot slot best slim om gauw te boeken, want dan weet je zeker dat je voordelig zult overnachten in Kortrijk.

Waarom een hotel in Kortrijk boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Kortrijk te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro