Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Lekkerkerk. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Ontspannen in het Groene Hart van de provincie Zuid-Holland? Met de hotels bij Lekkerkerk van Hotels.nl maak je kennis met het groene polderlandschap van de Krimpenerwaard. Bovendien liggen attracties als Kinderdijk en Nationaal Park de Biesbosch vlakbij. Kom tot rust in het typische Hollandse landschap of trek naar bruisende steden als Rotterdam, Den Haag en Gouda. Reserveer direct je favoriete hotel in Lekkerkerk op Hotels.nl! Lees verder

Wandelen in de polder bij Lekkerkerk hotels

De hotels nabij Lekkerkerk bevinden zich midden in het natuurgebied de Krimpenerwaard. Dit gebied ligt maar liefst twee meter onder het zeeniveau, en wordt bovendien omringd door rivieren als de IJssel en de Lek. Stap op de fiets of zorg dat je je wandelschoenen aan hebt en trek door het authentieke Hollandse polderlandschap met pittoreske dorpjes. Of maak een uitstapje naar de molens bij de Kinderdijk. Hier is een ambachtelijke klompenmaker aanwezig, die nog altijd actief is in het vak. Voor meer natuur bezoek je het Nationaal Park De Biesbosch. Dit is de grootste zoekwatergetijdenstreek van Europa. Wandel, fiets, vaar of kano door dit unieke natuurgebied met een doolhof aan rivieren en bijzondere vogels en bevers.

De levendige metropool Rotterdam bezoeken bij Lekkerkerk hotels

Vlakbij de hotels in Lekkerkerk ligt de bijzondere havenstad Rotterdam. Hier laat je je overdonderen door de indrukwekkende skyline vol imposante architectuur. Maak een wandeling langs de Erasmusbrug, stijg tot grote hoogte in de 185 meter hoge Euromast of proef de lekkerste gerechten in de Markthal. Shopaholics leven zich helemaal uit in de Koopgoot of op de Lijnbaan. Kom vervolgens tot rust op het water tijdens een rondvaart over de Maas. Dierenliefhebbers bezoeken Diergaarde Blijdorp in de stad, waar je onder meer oog in oog staat met een giraf, haai en ijsbeer. Kunstliefhebbers kijken vervolgens hun ogen uit bij Boijmans van Beuningen en de Kunsthal.

Stroopwafels proeven bij de hotels in Lekkerkerk

In de Siroopwafelfabriek in Gouda, vlakbij het hotel Lekkerkerk, kom je alles te weten over de maken van een verse siroopwafel. Uiteraard mag je de lekkernij ook proeven! Kun je niet wachten om zelf een hotel in Lekkerkerk te reserveren? Bekijk dan direct ons aanbod op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Lekkerkerk boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Lekkerkerk te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro