Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Zorgeloos verblijf in Belgisch-Limburg in hotels Maaseik

Zin in een weekendje natuur en cultuur in drie verschillende landen? De hotels in Maaseik liggen net over de grens in België, waar je geniet van de prachtige landschappen in het stroomgebied van de Maas, kunt winkelen in Roermond en cultuur snuift in Maastricht en Aken. Lees verder

In Maaseik overnachten: stadsmuren en renaissance gevels

De hotels in Maaseik in het centrum liggen vlakbij de mooiste bezienswaardigheden. Zo is de stad rijk aan kerken, waaronder de romaanse Sint-Annakerk, die ooit onderdeel was van het klooster van Aldeneik en de Sint-Jacobskerk waar je een fraai rococo interieur bewondert. Als je in Maaseik in een hotel overnacht, neem dan zeker een kijkje op de Grote Markt met zijn prachtige Maaslandse renaissance gevels. In de middeleeuwen werd Maaseik omringd door verdedigingswerken. Vandaag de dag maak je een wandeling langs de restanten daarvan. Natuurliefhebbers overnachten in Maaseik en genieten van de bijzondere natuur van Nationaal Park Hoge Kempen. Je betreedt het nationaal park via verschillende toegangspoorten, waaronder de Mechelse Heide. Dit natuurgebied staat bekend om zijn kleurrijke heidevelden. Een mooie wandelroute over de Mechelse Heide is het Zandloperpad door een voormalige zandgroeve.

Overnachten Maaseik: uitstapjes in Nederland en Duitsland

Vanuit de hotels in Maaseik maak je eenvoudig uitstapjes over de grens. Bijvoorbeeld naar het 'witte stadje' Thorn, in het Nederlandse Limburg. Uitgebreid winkelen doe je in de designer outlet in Roermond, met ruim 200 designermerken, of in een van de ruim 100 winkels in Maasmechelen Village. Je kunt ook in Maaseik overnachten voor een bezoek aan het gezellige Maastricht, waar je ontspant met een drankje onder de bomen op het Onze Lieve Vrouweplein, kunst bewondert in het Bonnefantenmuseum en een rondleiding volgt bij Fort Sint Pieter. Vanuit Maaseik ben je ook zo in het Duitse Aken, met zijn prachtige Dom of ga je dagje uit in Düsseldorf, waar je een wandeling maakt over de bruisende Rheinuferpromenade.

Hotels Maaseik: altijd voordelig overnachten

Zoek je in Maaseik een hotel? Hotels.nl heeft hotelaanbiedingen in België, Nederland, Duitsland en tal van andere bestemmingen. Boek nu een van de hotels in Maaseik in het centrum en beleef binnenkort een zorgeloze vakantie in Belgisch-Limburg.

Waarom een hotel in Maaseik boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro