Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Mol (België). Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een verblijf bij onze bourgondische zuiderburen? Met de hotels in Mol België vind je zowel de rust en ruimte in de natuur als het gezellige stadsleven. Maak bijvoorbeeld een mooie wandel- of fietstocht door Bosland of geniet van urenlang winkelplezier in Lommel. Laat je verrassen door onze unieke hotelaanbiedingen voor hotels Mol op Hotels.nl! Lees verder

Wandelen en fietsen in de natuur bij hotels Mol België

Tijdens het overnachten in Mol kom je volledig tot rust in de bosrijke Belgische omgeving. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar Bosland, wat het grootste avonturenbos van Vlaanderen is. In dit kindvriendelijke bos is van alles te beleven voor jong en oud, zoals avontuurlijke speurtochten naar een schat, grappige speelplekken en geocaching. Bovendien bevindt zich midden in dit bos de Sahara van Lommel. Op deze plek kijk je uit over een diepblauw meer, dat omringd wordt door naald- en loofbomen en een heuse miniwoestijn. Deze plek is een paradijs voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Beklim de uitkijktoren voor een waanzinnig uitzicht over de omgeving.

Interessante bezienswaardigheden tijdens overnachten in Mol

De regio rondom de hotels bij Mol biedt allerlei bijzondere uitstapjes voor een veelzijdige reis. Stap bijvoorbeeld binnen in de Begijnhofkerk in Sint-Truiden, waar je allerlei prachtige muurschilderingen bewondert. Doordat dit begijnhof de enige kerk in België is die volledig intact is gebleven, staat het Sint-Agnes begijnhof zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. In Visitor Center De Wissen kom je alles te weten over de unieke vlechttechnieken met wilgen. Ga bovendien zelf aan de slag met de takken om de techniek onder de knie te krijgen. Of ga langs bij de hoevewinkel van het aspergebedrijf Johan Driessens om meer te leren over het witte goud waar de streek om bekend staat.

Vanaf hotels Mol op avontuur in Bobbejaanland

Durf jij in de bloedstollende achtbaan of woon je liever een van de vele liveshows bij? Met meer dan veertig attracties vermaakt jong en oud zich uitstekend in attractiepark Bobbejaanland vlakbij de hotels in Mol. Het park bevindt zich op driehonderd hectare en is verdeeld in vier reusachtige themagebieden, zodat er voor ieder wat wils is. Na een dag vol indrukken kom je tot rust in je comfortabele hotel. Meteen jouw volgende reis boeken? Kijk op Hotels.nl voor de voordeligste deals!

Waarom een hotel in Mol boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro