Menu

8 accomodaties in Naarden

Bij Hotels.nl linken we je direct naar de officiële websites van hotels in Naarden, waar je de beste aanbiedingen vindt. Hotels bieden vaak lagere prijzen op hun eigen sites, dus bij ons ben je altijd verzekerd van de meest voordelige deals!

Design Bed and Breakfast Naarden in Naarden Bed and Breakfast
Afstand: 1,0 km9.1
Design Bed and Breakfast Naarden
Jan Massenstraat 17, Naarden

Luxe B&B in historisch Naarden-Vesting met gratis WiFi, ruime kamers, en ontbijt op de kamer. Nabij Amsterdam, A1, en lokale cafés.

Place To Be in Naarden Bed and Breakfast
Afstand: 1,6 km9.5
Place To Be
Huizerstraatweg 10, Naarden

'Place To Be' in Naarden biedt een privé tuinhuis in groene omgeving, nabij historisch Naarden & winkelstad Laren. Compleet met kookfaciliteiten.

fortress hotel in Naarden Hotel
Afstand: 922 meter8.3
fortress hotel
Raadhuisstraat 1, Naarden

Befaamd Vesting Hotel Naarden: uw verblijf in charmant historisch decor. Comfort, culinair genieten, uitzicht op Grote Kerk en toegang tot top bezienswaardigheden.

Apartment Naarden-Vesting in Naarden Vakantiehuis
Afstand: 1,0 km8.1
Apartment Naarden-Vesting
Jan Massenstraat 17A, Naarden

Apartment Naarden-Vesting combineert historisch comfort met moderne voorzieningen. Op loopafstand van het Comenius Museum en nabij bruisend Amsterdam.

ROOM One-Twenty-One in Naarden Bed and Breakfast
Afstand: 946 meter9.9
ROOM One-Twenty-One
Ruijsdaelplein 4, Naarden

RoomOneTwentyOne: Luxueuze B&B, historisch Naarden-Vesting. Appartement met balkon, koffiezetapparaat, WiFi, treinverbinding naar Amsterdam.

CSMART Hotel Almere in Almere Hotel
Afstand: 5,5 km9.5
CSMART Hotel Almere
Zeeduinweg 11, Almere

CSMART Hotel Almere: Luxe kamers, live cooking restaurant, naast trainingscentrum.

Hotel-Restaurant Het Rechthuis in Muiderberg Hotel
Afstand: 4,8 km8.5
Hotel-Restaurant Het Rechthuis
Googweg 1, Muiderberg

Hotel Restaurant Het Rechthuis: monumentale charme ontmoet modern comfort in Muiderberg, met gezellige lounge, toegankelijk restaurant en fraaie kamers.

Bed and Breakfast Onder Zeil Muiderberg in Muiderberg Bed and Breakfast
Afstand: 4,9 km10
Bed and Breakfast Onder Zeil Muiderberg
Flevolaan 18, Muiderberg

B&B Onder Zeil in Muiderberg biedt een zonnenkamer voorzien van alle gemakken. Dichtbij wandelroutes en activiteiten van kitesurfen tot golfen.

Informatie over Naarden

Naarden, gelegen in de provincie Noord-Holland, is een historisch vestingstadje dat beroemd is om zijn unieke stervormige plattegrond. Het dorp is perfect bewaard gebleven sinds de 17e eeuw en biedt een authentiek beeld van het historische Holland. Binnen de robuuste, dubbele muren en grachten ligt het oude centrum, waar bezoekers karakteristieke huizen, pittoreske straatjes en prominente openbare gebouwen kunnen bewonderen, zoals het oude stadhuis en de indrukwekkende Grote of Sint-Vituskerk.

Als centraal punt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie speelde Naarden een cruciale rol in de Hollandse defensiegeschiedenis. Vandaag de dag getuigt het Nederlands Vestingmuseum van dit verleden, met interactieve tentoonstellingen en rondleidingen. Daarnaast is de stad bekend om zijn biënnale, het Naarden Fotofestival, en zijn hoogwaardige kunst- en antiekbeurzen. Naarden biedt zowel historische charme als culturele rijkdom, waardoor het een must-see bestemming is in Nederland.