Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Bad Nieuweschans hotel? Onbeperkt genieten in de Groningse polder!

Is het hoog tijd om de batterij op te laden? Tijdens een verblijf in Bad Nieuweschans in een hotel kom je helemaal tot rust en geniet je van de mooie natuur in dit kuuroord op de grens van Groningen en Duitsland. Lees verder

Nieuweschans hotel voor rustgevende wandelingen in de natuur

Natuurliefhebbers overnachten in Nieuweschans in een hotel en genieten van de stilte van het polderlandschap. Je wandelt door eeuwenoude bossen en schilderachtige beekdalen, over heidevelden en langs sprookjesachtige vennen en stille moerassen. Ten zuiden van Bad Nieuweschans ligt een kuurbos, met wandelpaden die langs de Westerwoldse Aa lopen. Het waterrijke gebied trekt talloze vogels aan die hier rusten en broeden. Neem zeker een verrekijker mee tijdens een wandeling in dit gebied. Iets ten westen van Bad Nieuweschans ligt het Oldambtmeer, waar je bij mooi weer volop mogelijkheden hebt om te zeilen, suppen en surfen. Wil je echt ontspannen? Kies dan voor een middagje kuuroord. Met de verschillende wellnessbehandelingen voel je je weer als herboren.

Bad Nieuweschans hotel aanbieding met uitstapjes in de omgeving

Overnacht je in Bad Nieuweschans in een hotel, neem dan zeker een kijkje in Delfzijl, waar je wandelt over de promenade met uitzicht op de haven. Je bezoekt er het pittoreske museumhuisje 't Hoeske dat klederdrachten en antieke objecten tentoonstelt. MuzeeAquarium is een natuurhistorisch museum in Delfzijl waar je alles te weten komt over de stad. Een ander leuk uitstapje in de buurt van Bad Nieuweschans is Groningen. De provinciehoofdstad heeft een prachtige binnenstad met monumentale panden en knusse hofjes. Boven op de Martinitoren geniet je van een geweldig uitzicht over de stad. Bezoek ook zeker het Groninger Museum. Je bekijkt hier bijzondere tentoonstellingen en ruim 80.000 objecten. Ook kom je in het museum alles te weten over de geschiedenis van de stad en provincie.

Hotels Nieuwschans: bekijk het aanbod

Zoek je hotels in Nieuwschans? Hotels.nl heeft de leukste deals voor een comfortabel weekendje weg vlakbij Groningen. Boek vandaag nog een Bad Nieuweschans hotel aanbieding en profiteer van veel voordeel. Al meer dan 5 miljoen boekers vonden zo hun ideale bestemming!

Waarom een hotel in Nieuwschans boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Nieuwschans te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro