Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Nieuwvliet? De beste deals voor een Zeeuwse strandvakantie!

Zin in een weekendje strand? In de hotels in Nieuwvliet geniet je optimaal van de bruisende Zeeuwse kust met brede zandstranden, unieke natuurgebieden en leuke uitstapjes naar Breskens en Terneuzen. Lees verder

Overnachten Nieuwvliet met strandwandelingen en ontspanning in de natuur

Vanuit de hotels in Nieuwvliet ben je zo aan het strand. Om lekker te relaxen, te zwemmen als het mooi weer is of voor een heerlijke strandwandeling. Nieuwvliet ligt in een bijzonder landschap met oude polderdijken, waar je prachtige wandelingen maakt. Een mooi natuurgebied is de Verdronken Zwarte Polder, een zogeheten slufter die achter de duinen ligt en in verbinding staat met de zee. Het gebied ontstond in de 17e eeuw na een dijkdoorbraak. Ook Het Zwin is een slufter en trekt vele vogels aan. Dit beschermde natuurgebied ligt op de grens met België en biedt volop mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Ook vogelaars worden hier op hun wenken bediend.

Hotels Nieuwvliet met uitstapjes naar leuke steden in de buurt

Neem ook zeker een kijkje in de omgeving als je gaat overnachten in Nieuwvliet. De levendige badplaats Breskens ligt vlakbij. Ook hier geniet je van een middagje strand of een drankje in een van de bruisende strandtenten. Een van de bekendste attracties van Breskens is de vuurtoren. Dit is de oudste nog bestaande vuurtoren in Nederland die gemaakt is van gietijzer. De zwart-witte vuurtoren is tussen het voor- en najaar open voor publiek. In het visserijmuseum van Breskens kom je alles te weten over het Zeeuwse vissersbestaan. Terneuzen heeft een prachtige ligging aan de Westerschelde. Vanaf de Scheldeboulevard heb je zicht op het water en het scheepvaartverkeer. Oud-Terneuzen is het historische stadsdeel dat gebouwd is op de 16e-eeuwse vestingwerken. Hier maak je een wandeling door smalle steegjes vol monumentale panden.

Overnachten in Nieuwvliet: comfortabele hotels met veel voordeel

Wil je overnachten in een hotel in Nieuwvliet? Hotels.nl heeft leuke hotelaanbiedingen in heel Zeeland en de rest van Nederland. En ook voor voordelige bestemmingen in het buitenland zit je goed. Al meer dan 5 miljoen boekers genoten zo van een prijsvriendelijk weekend weg.

Waarom een hotel in Nieuwvliet boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Nieuwvliet te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro