Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Genieten in Oost-Vlaanderen in voordelig hotel Oudenaarde

Zin in een stedentrip in Oost-Vlaanderen? Laat je verrassen tijdens een weekendje weg in een hotel in Oudenaarde en ontdek voordelig prachtige steden in België als Gent en Brussel. Lees verder

Hotel Oudenaarde in Belgie: mooie gebouwen kijken aan de Schelde

Vanuit een hotel in Oudenaarde in Belgie ontdek je deze prachtige stad aan de Schelde. Een van de pronkstukken in het centrum is het stadhuis uit de 16e eeuw, dat opvalt door zijn Brabantse laatgotische stijl. Als liefhebber van mooie gebouwen zit je sowieso goed als je gaat overnachten in Oudenaarde, want de stad is rijk aan architecturale hoogstandjes. Zo is de 12e-eeuwse gotische Sint-Walburgakerk met zijn schilderijen en beeldhouwwerken zeker een bezoek waard. Oudenaarde heeft ook een aantal interessante musea. Bijvoorbeeld het Mou Museum bij het stadhuis, met een fraaie collectie wandtapijten en zilverwerk. In de 16e eeuw was Oudenaarde bekend om zijn wandtapijtproductie. Het Centrum Ronde van Vlaanderen is een must voor elke wielerliefhebber.

Hotel in Oudenaarde met stedentrip naar Brussel en Gent

Je bezoekt eenvoudig mooie steden als Gent en Brussel wanneer je gaat overnachten in Oudenaarde. In Gent maak je een rondvaart door het fotogenieke centrum, met de Korenlei en Graslei als hoogtepunt. Een van de blikvangers in het centrum is de Sint-Baafskathedraal uit de middeleeuwen, die gebouwd is boven op een romaanse crypte. Het Lam Gods is een beroemd kunstwerk van Hubert en Jan van Eyck dat je in de kathedraal bewondert. In Brussel bezoek je bekende attracties als het Atomium en Manneken Pis en maak je foto's van de statige panden aan de Grote Markt. Overnacht je met de kinderen in een hotel in Oudenaarde en ga je naar Brussel? Volg dan zeker de Striproute en bezoek het Stripmuseum, die beide in het teken staan van beroemde Belgische strips als Suske & Wiske, de Smurfen, Kuifje en nog veel meer.

Overnachten in Oudenaarde: bekijk het aanbod

Zoek je in Oudenaarde een hotel? Hotels.nl heeft de beste deals voor een weekend weg in Vlaanderen. Liever een hotelovernachting in eigen land? Bekijk dan onze uitgebreide selectie vriendelijk geprijsde hotels in Nederland. Boek vandaag nog.

Waarom een hotel in Oudenaarde boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro