Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Roermond? Bourgondisch genieten in Limburg met de beste deals!

Zin in een weekendje Limburg met ruimte om te winkelen, volop cultuur en veel gezelligheid? Vanuit de hotels in Roermond ontdek je een fraaie historische binnenstad en ga je shoppen in de outlet. Lees verder

Hotels Roermond in het centrum met uitgebreid winkelen

Vanuit de hotels in Roermond in het centrum ontdek je deze verrassende Limburgse stad die rijk is aan monumenten, zoals kerken, kloosters en kapellen. Een stadswandeling neemt je mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden, waaronder de Markt, de romaanse Munsterkerk, de middeleeuwse Rattentoren en de Roerkade. Roermond is ook een bisschopsstad met een prachtige kathedraal. In deze Sint-Christoffelkathedraal bewonder je schitterende glas-in-loodramen en bekijk je bijzondere historische objecten. Bezoek vanuit een goedkoop hotel in Roermond ook zeker het Cuypershuis. Dit museum is gewijd aan de bekende architect Pierre Cuypers, die belangrijke Amsterdamse gebouwen ontwierp zoals het Centraal Station en Rijksmuseum. Benieuwd naar de geschiedenis van Roermond? Bezoek dan het Historiehuis. Goedkoop overnachten in Roermond betekent ook dat je uitgebreid kunt winkelen. In Designer Outlet Roermond shop je bekende modemerken met veel korting.

Hotel in omgeving van Roermond met ontspanning in de natuur

Een hotel in Roermond aanbieding is een aanrader voor natuurliefhebbers en rustzoekers want de stad heeft een mooie ligging aan het water. Tijdens een rondvaart geniet je van de schilderachtige landschappen van de Maasplassen. Ook ontdek je de natuur in de omgeving. Zo is Nationaal Park De Meinweg goed bereikbaar. Hier geniet je tijdens een wandeling van een variatie aan landschappen. Van duinen, laagveen, bossen en heide tot vennen, beekdalen en getijdennatuur. Een hotel in de omgeving van Roermond geeft je ook de mogelijkheid om het prachtige 'witte stadje' Thorn te bezoeken. Verblijf je een paar dagen in Roermond, neem dan zeker een kijkje in Maastricht, met zijn gezellige binnenstad. Of steek de Duitse grens over voor een dagtrip naar Düsseldorf of Keulen.

Hotel in Roermond aanbieding: bekijk alle deals

Wil je goedkoop overnachten in Roermond? Hotels.nl heeft de beste deals voor een voordelig verblijf in Limburg. Boek nu een goedkoop hotel in Roermond en geniet binnenkort van een onbezorgd weekend weg in Zuid-Nederland.

Waarom een hotel in Roermond boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in (plaats) te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro