Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Schoonloo. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Er even tussenuit in de natuur van de provincie Drenthe? Met de hotels bij Schoonloo van Hotels.nl geniet je in alle rust de unieke flora en fauna in de provincie. Bovendien liggen levendige steden als Assen, Emmen of Groningen vlakbij. Neem direct een kijkje bij onze scherpe aanbiedingen voor hotels in Schoonloo op Hotels.nl! Lees verder

Ontspannen in de natuur bij het Schoonloo hotel

Het hotel in Schoonloo Drenthe staat voor natuur. Of je nu op zoek bent naar een actieve tijd of juist in rust van de stilte wilt genieten, binnen een paar stappen vanaf het hotel bij Schoonloo ben je omringd door het groen. Stap op je mountainbike of neem goede wandelschoenen mee en ga er meteen op uit! Tijdens het in Schoonloo overnachten heb je de keuze uit maar liefst drie nationale parken in Drenthe: het Drents-Friese Wold, het Dwingelderveld en de Drentsche Aa. Kijk uit over de paarse heidevelden, hoor het geritsel van de bladeren in de bossen of ervaar de stilte bij de vennen. Daarnaast kom je tijdens het overnachten bij Schoonloo allerlei bijzondere dieren tegen, zoals heideschapen en Schotse Hooglanders.

Bijzondere musea om tijdens het overnachten in Schoonloo te bezoeken

Het Schoonloo hotel bevindt zich vlakbij de sfeervolle stad Assen. Deze plek is bij velen bekend van de TT, maar de stad heeft nog veel meer te bieden. Bezoek tijdens je verblijf in het hotel in Schoonloo bij Drenthe bijvoorbeeld het Drents Museum. Hier kijk je je ogen uit met de interessante collectie aan zowel historische vondsten als moderne kunstwerken. In het gevangenisdorp Veenhuizen leer je veel over het vroegere gevangeniswezen van Nederland, terwijl je bij Kamp Westerbork de indrukwekkende geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog beleeft.

In Schoonloo overnachten vlakbij de hunebedden

Als de provincie Drenthe om één ding bekend staat, is het de hunebedden. Deze prehistorische keien vormen nog altijd een bijzondere attractie. Volg de speciale Hunebed Highway of bezoek het Hunebedcentrum in Borger om de hunebedden van dichtbij te bewonderen. Doe gelijk inspiratie op voor jouw volgende overnachting in Schoonloo met de unieke aanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Schoonloo boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro