Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Sevenum. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Ontspannen in de natuur of juist op zoek naar avontuur in een attractiepark? Bij de hotels in Sevenum in Noord-Limburg kun je alle kanten op. Sevenum zelf is een charmant dorpje midden tussen de grazende koeien en schapen, met vlakbij een natuurgebied om uitgebreid te wandelen en fietsen. Daarnaast ligt Attractiepark Toverland om de hoek. Bekijk direct onze aanbiedingen voor hotels in de buurt van Sevenum op Hotels.nl! Lees verder

Op avontuur in Attractiepark Toverland bij hotels omgeving Sevenum

Tijdens het overnachten in Sevenum is een bezoek aan Attractiepark Toverland een must. In dit park zijn maar liefst 35 shows en attracties volop avontuur. Maak kennis met de zes sprookjesachtige werelden van het park, zoals de Magische Vallei, Avalon, Ithaka en Wunderwald. In de meeste attracties stap je vanaf 90 centimeter; bij de attracties voor waaghalzen geldt een minimumlengte van 120 centimeter. Zo spelen de allerkleinsten op de klimtoestellen of draaien in de zweefmolen, terwijl de allergrootsten roetsjen in de wildwaterbaan of plaatsnemen in de achtbaan. Wist je dat Attractiepark Toverland bovendien over de hoogste, langste en snelste houten achtbaan van de Benelux beschikt?

Een uitstapje naar Arcen bij hotels Sevenum

De hotels in de buurt van Sevenum bevinden zich vlakbij Arcen. Dit dorpje is met name bekend dankzij het zeventiende-eeuwse kasteel met de schitterende kasteeltuinen. In de tuinen vlakbij het Sevenum hotel vind je allerlei soorten stijlen: van Japanse ontwerpen tot een barok rosarium. De kinderen vermaken zich ondertussen bij de 21-holes minigolfbaan of volgen een spannende speurtocht. Regelmatig organiseert het kasteel bovendien evenementen, zoals demonstraties met roofvogels of muziekconcerten. Ideaal voor een romantisch uitje met je geliefde bij het overnachten in Sevenum. Vlakbij ligt Thermaalbad Arcen, wat de ideale plek is voor een dagje wellness. Hier stap je in heilzame bronnen, bubbel je in de bubbelbank of stap je in een hete sauna.

Mind Mystery bij het hotel in omgeving Sevenum

Wie van optische illusies houdt, bezoekt Mind Mystery vlakbij het Sevenum hotel. In het kleinschalige park verlies je onder meer je zwaartekracht of verdwaal je in een doolhof van spiegels. Door het gehele park maak je bovendien allerlei puzzels, waarbij je hersenen flink aan het werk worden gezet. Meteen zin om zelf naar Noord-Limburg te gaan? Reserveer dan een van onze unieke aanbiedingen voor een hotel nabij Sevenum op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Sevenum boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro