Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Sneek voor weekendje Friese wateren

Zin in een weekendje weg in een waterrijke omgeving, met mogelijkheden om te varen? De hotels in Sneek zijn een comfortabele uitvalsbasis om deze prachtige Elfstedenstad te ontdekken. Lees verder

Hotels in Sneek centrum dichtbij alle bezienswaardigheden

De hotels in Sneek in het centrum zijn het startpunt voor een wandeling door de stad. Een van de hoogtepunten is de 17e-eeuwse Waterpoort, een overblijfsel uit de tijd dat Sneek een zeer welvarende stad was. Heb je geen zin om te wandelen, kies dan voor een rondvaart als je in een goedkoop hotel in Sneek verblijft. Je bewondert de monumentale panden en geniet van de fotogenieke grachten. Breng zeker ook een bezoek aan de fraaie Sint-Martinuskerk met romaanse en neogotische invloeden, die is ontworpen door de beroemde Nederlandse architect Pierre Cuypers, die ook verantwoordelijk is voor het Centraal Station en Rijksmuseum in Amsterdam. Opvallend is dat de kerk nooit is afgebouwd. Cultuurliefhebbers bezoeken het Fries Scheepvaart Museum, gewijd aan de geschiedenis van de handel in Friesland over het water. Dit museum is een aanrader als je met de kinderen gaat overnachten in Sneek.

Hotel in omgeving Sneek met mogelijkheden om te watersporten

Rustzoekers en watersporters verblijven in een hotel in de omgeving van Sneek, vlakbij het Sneekermeer en de andere Friese meren. Het waterrijke landschap is een oase van rust die je het beste per boot kunt ontdekken. Ook suppen en kanoën behoren tot de mogelijkheden als je zin hebt in een sportief weekendje weg. Verder is overnachten in Sneek ideaal als je een aantal andere Friese elfsteden wilt bezoeken. Onder meer Sloten, IJlst en Bolsward liggen in de buurt. Krijg je geen genoeg van de schitterende natuur van Friesland? Ontdek dan Nationaal Park de Alde Feanen, dat zich kenmerkt door laagveenmoeras, meren en veenplassen, waar je een ontspannen vaartocht maakt.

Hotel Sneek aanbieding: bekijk alle deals

Ben je op zoek naar een hotel in Sneek aanbieding? Hotels.nl heeft de beste deals voor een voordelig verblijf in deze Friese stad. Boek daarom vandaag nog een goedkoop hotel in Sneek en geniet binnenkort van een ontspannen verblijf in het noorden van Nederland.

Waarom een hotel in Sneek boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Sneek te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro