Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Stuttgart - Hotels.nl. Alle hotels in Stuttgart. Doorzoek onze unieke aanbiedingen

Op zoek naar een bruisende stad voor een stedentrip in Duitsland? Reserveer dan een hotel in omgeving Stuttgart op Hotels.nl! Vanaf Amsterdam vlieg je in iets meer dan een uur naar deze fraaie stad. Autoliefhebbers kijken hun ogen uit in de musea van automerken Mercedes-Benz en Porsche. Of geniet tijdens het overnachten in Stuttgart van de natuur in het Zwarte Woud. Doe direct inspiratie op voor een goedkoop hotel Stuttgart op Hotels.nl! Lees verder

Musea bezoeken bij hotel Stuttgart centrum

Vanaf het goedkope hotel in Stuttgart bezoek je uiteenlopende musea in de bruisende stad. Zo gaan autofanaten naar het Mercedes-Benz en Porsche museum. Het gebouw waarin het Mercedes-Benz museum zich bevindt is een kunstwerk op zich. Interessant detail is dat het ontwerp is gecreëerd door een Nederlandse architect. In het museum van negen verdiepingen bewonder je allerlei bijzondere stukken die te maken hebben met de automobiel. Maak daarna tijdens het overnachten in Stuttgart een uitstapje naar het Porsche museum. Dit eveneens unieke gebouw herbergt maar liefst tachtig bijzondere bolides en vele bijzondere historische objecten. Laat je bovendien rondleiden door de fabriek van Porsche om te zien hoe het productieproces in zijn werk gaat.

Urenlang winkelen bij het hotel in Stuttgart

Met de langste autovrije winkelstraat van heel Europa kijken shopaholics hun ogen uit tijdens het winkelen bij het hotel in Stuttgart centrum. Op de Köningstraße vind je bekende modeketens, charmante boetieks en gezellige cafés en restaurants. Vergeet ook niet om het Schlossplatz te bezoeken bij het hotel in Stuttgart centrum. Op deze plek vinden in de zomer allerlei openluchtfestivals plaats, terwijl in de winter de kerstmarkt zich hier bevindt. Nog niet voldoende gewinkeld tijdens het overnachten in Stuttgart? Maak dan vanaf het hotel in omgeving Stuttgart een uitstapje naar Milaneo. Dit is het grootste overdekte winkelcentrum van het zuidwesten van Duitsland. Met een oppervlakte van maar liefst 43.000 m2 kun je als liefhebber van winkelen alle kanten op.

Wandelen in het Zwarte Woud

Vlakbij de hotels in omgeving Stuttgart ligt het Zwarte Woud. Dit is een paradijs voor rust- en natuurliefhebbers. Bezoek de Triberger watervallen of stijg met de kabelbaan naar grote hoogte bij Schauinsland. Boek een van onze unieke aanbiedingen voor een hotel in Stuttgart op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Stuttgart boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Stuttgart te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro