Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Terherne? Geniet van een voordelige watervakantie in Friesland!

Zin in een weekendje weg in een waterrijke omgeving, met volop mogelijkheden om te varen? De hotels in Terherne zijn ideaal voor watersporters, die hier optimaal genieten van het Friese merengebied. Lees verder

Overnachten Terherne met ruimte voor watersporten

Als watersporter zit je goed als je in Terherne in een hotel overnacht. Het dorp ligt tussen het Sneekermeer en de Goëngarijpster-, Terkaplester- en Terhornsterpoelen in, dus er is genoeg water om te varen, surfen, suppen en zwemmen. Terherne is een fijn startpunt om de natuur rond de Friese meren te verkennen. Nationaal Park de Alde Feanen kenmerkt zich door laagveenmoeras met meren en veenplassen, maar ook riet- en graslanden en moerasbossen. Een heerlijk gebied om te varen en wandelen. Als plantenkenner ontdek je in dit beschermde natuurgebied verschillende soorten orchideeën. Ook vogelaars halen er hun hart op, met meer dan 100 verschillende soorten. Overnacht je met het hele gezin in Terherne? Neem dan een kijkje in het Kameleondorp, een attractiepark dat gewijd is aan de populaire boekenserie.

Overnachten Terherne met uitstapjes in de omgeving

Breng zeker een bezoek aan het fraaie Sneek als je gaat overnachten in Terherne. Een van de belangrijkste monumenten is de 17e-eeuwse Waterpoort. In Sneek maak je een stadswandeling of ontdek je de stad vanaf het water tijdens een rondvaart. In het Fries Scheepvaart Museum kom je alles te weten over de geschiedenis van Sneek als welvarende handelsstad. Ook Joure is een mooie stad om te bezoeken wanneer je in Terherne overnacht. Joure is rijk aan monumentale gebouwen, waaronder verschillende kerken en molens. Museum Joure is een verrassend maakmuseum, dat zich richt op drukkerij, metaal, Friese klokken en Douwe Egberts koffie en thee. Park Heremastate is een fraai stadspark rond een adellijk huis in Joure, Herema State, waar je een ontspannen wandeling maakt.

Terherne hotel: profiteer van veel voordeel

Wil je overnachten in Terherne? Hotels.nl heeft de leukste deals voor een weekendje weg in Friesland en daarnaast nog tal van andere bestemmingen die je boekt met veel voordeel. Boek nu een van de vele hotelovernachtingen en geniet binnenkort van een welverdiende vakantie.

Waarom een hotel in Terherne boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro