Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Thorn? Profiteer van leuke deals in Limburg!

Zin in een weekendje weg in eigen land waarbij het toch voelt alsof je in het buitenland vakantie viert? De hotels in Thorn hebben een heerlijke ligging aan de Maas en zijn een fijne uitvalsbasis voor een verblijf vol natuur en cultuur in Limburg. Lees verder

Overnachten Thorn: ontdek het Witte Stadje

Vanuit de hotels in Thorn in Limburg begin je aan een ontdekkingstocht door dit 'Witte Stadje'. Die bijnaam dankt Thorn aan de witgekalkte huisjes in het centrum. Het pittoreske stadscentrum is beschermd stadsgezicht, met als middelpunt de 14e-eeuwse abdijkerk. Verder bekijk je als je gaat overnachten in Thorn het voormalige Begijnhof, een oude watermolen uit 1880 en restanten van de abdij. Als natuurliefhebber maak je vanuit de hotels in Thorn mooie wandelingen. Diverse langeafstandswandelingen lopen door de stad, waaronder het Grenslandpad en Pelgrimspad. Vlakbij Thorn geniet je van de uitgestrekte natuur van de Maasplassen, met volop mogelijkheden om te varen, of maak je een rondvaart over de Maas.

Overnachten Thorn met uitstapjes in de omgeving

De hotels in Thorn in Limburg zijn ideaal voor uitstapjes in de omgeving. Bijvoorbeeld naar Roermond, waar je voordelig de duurste modemerken shopt in de outlet. Cultuurliefhebbers bekijken in Roermond de gotische kathedraal en de fraaie Munsterkerk. Je overnacht ook in een hotel in Thorn om Limburg in het uiterste zuiden te verkennen. Je brengt eenvoudig een bezoek aan de levendige provinciehoofdstad Maastricht met zijn gezellige pleinen in de historische binnenstad. Net buiten Maastricht zoek je de rust op in de glooiende landschappen van de Sint-Pietersberg en volg je een rondleiding bij Fort Sint Pieter, dat eeuwenlang een belangrijke verdedigingslinie vormde voor Maastricht. Vanuit de hotels in Thorn steek je eenvoudig de grens over voor een dagje buitenland. Zo zijn steden als Hasselt in België en Düsseldorf en Aken in Duitsland goed bereikbaar.

Hotels Thorn: bekijk het aanbod

Wil je overnachten in Thorn? Hotels.nl heeft de leukste aanbiedingen voor een weekend weg in eigen land. En ook over de grens profiteer je van voordelige hotelovernachtingen. Boek vandaag nog een hotel in Thorn om Limburg te verkennen tijdens een zorgeloos verblijf.

Waarom een hotel in Thorn boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Thorn te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro