Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Vinkeveen? Voordelig genieten aan het water in het Groene Hart!

Heb je behoefte aan een ontspannen verblijf aan het water? De hotels in Vinkeveen hebben een heerlijke ligging in dit dorp aan de Vinkeveense Plassen en vormen een comfortabele uitvalsbasis voor een welverdiende vakantie in het Groene Hart. Lees verder

Hotels in Vinkeveen met volop mogelijkheden om te watersporten

Overnachten in Vinkeveen is ideaal voor rustzoekers. Je verblijft in een heus waterparadijs en dat midden in de Randstad. Een bijzonder natuurgebied is Botshol, een laagveengebied op een steenworp van Vinkeveen. Een vaarexcursie neemt je mee over veenplassen en smalle slootjes en langs rietland en moerasbos. Wandelen of zelf met de roeiboot dit vogelrijke gebied verkennen, is ook mogelijk. Verblijf je in Vinkeveen in een hotel en wil je watersporten? De Vinkeveense Plassen bieden volop mogelijkheden om te zeilen, suppen en kajakken. In de zomermaanden neem je een verkoelende duik. Krijg je geen genoeg van dit waterrijke gebied? Met een boot vaar je eenvoudig van de Vinkeveense Plassen naar de nabijgelegen Loosdrechtse Plassen.

In Vinkeveen overnachten met uitstapjes in de buurt

De hotels in Vinkeveen zijn zeker geschikt als startpunt voor culturele uitstapjes. In de omgeving van het dorp vind je een aantal mooie forten en kastelen. Het Liniepad loopt langs twee forten in de omgeving van Vinkeveen: Fort bij Abcoude en Fort bij Nigtevecht. Onderweg geniet je van een typisch Utrechts landschap met eindeloze landerijen, molens en veel water. Bezoek ook zeker het neogotische Kasteel de Haar in Haarzuilens wanneer je gaat overnachten in Vinkeveen. De Haar is het grootste kasteel in Nederland en heeft prachtige tuinen waar je een ontspannen wandeling maakt. Tijdens een rondleiding binnen bewonder je het eclectische interieur van het kasteel. Heb je zin om een dagje te winkelen? Bruisende steden als Utrecht en Amsterdam zijn vanuit Vinkeveen goed bereikbaar.

Hotels Vinkeveen: bekijk het aanbod

Zoek je in Vinkeveen een hotel? Hotels.nl heeft een uitgebreide selectie aan hotelaanbiedingen in het midden van Nederland. Daarnaast bevat het aanbod tal van andere deals in binnen- en buitenland. Boek vandaag nog een weekendje weg en ga binnenkort comfortabel in Vinkeveen overnachten.

Waarom een hotel in Vinkeveen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Vinkeveen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro