Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Vlissingen? Voordelige stedentrips in Zeeland!

Wil je op vakantie strand en cultuur combineren? Daarvoor hoef je niet naar het buitenland want de hotels in Vlissingen zijn perfect voor een stedentrip aan zee! Lees verder

Hotel in Vlissingen centrum vlakbij alle bezienswaardigheden

Vanuit een hotel in Vlissingen in het centrum ontdek je deze bruisende stad in Zeeland. Het Bellamypark behoort tot het belangrijkste uitgaansgebied van Vlissingen en de boulevard is een van de bekendste trekpleisters. Hier geniet je met een drankje op het terras van het uitzicht over de Westerschelde. Een van de blikvangers op de boulevard is de Gevangentoren, een restant van de 16e-eeuwse Westpoort. Vanuit een goedkoop hotel in Vlissingen bezoek je het Maritiem Muzeeum Zeeland, waar je alles te weten komt over de Zeeuwse scheepvaart en het maritieme verleden van Vlissingen. Kies je voor een hotel in Vlissingen aanbieding met de kinderen? Neem dan een kijkje in de reptielen- en amfibieënopvang van Reptielenzoo Iguana en bezoek het Museumschip Mercuur.

Hotel omgeving Vlissingen voor dagjes strand en Zeeuwse natuur

Overnachten in Vlissingen doe je op een steenworp van de zee. Het Badstrand grenst direct aan de boulevard. Een groot deel van dit strand heeft geen last van vloed. Krijg je geen genoeg van het strand? Bezoek dan die van Zoutelande, Westkapelle of Dishoek, ook wel de "Zeeuwse Rivièra" genoemd, met jaarlijks veel zonuren. Een hotel in de omgeving van Vlissingen geeft je de kans om Middelburg te bezoeken. Hier beklim je de oude abdijtoren Lange Jan en word je beloond met een weids uitzicht over de omgeving. In Deltapark Neeltje Jans kom je alles te weten over de werking van de Deltawerken en maak je plezier in het bijbehorende waterpark. Wandelaars genieten van de uitgestrekte bossen en duinen van natuurgebied Oranjezon en de buitenplaatsen van de Manteling van Walcheren.

Hotel in Vlissingen aanbieding: bekijk alle deals

Wil je overnachten in Vlissingen? Hotels.nl heeft de beste aanbiedingen voor een stedentrip in Zeeland. Ook voor hotelovernachtingen zit je goed en profiteer je van veel voordeel. Boek vandaag nog een goedkoop hotel in Vlissingen en geniet binnenkort van een zorgeloze strand- en cultuurvakantie.

Waarom een hotel in Vlissingen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Vlissingen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro