Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels Vught? Voordelig genieten in de Brabantse Sahara!

Zin in een weekendje weg omringd door een afwisselende natuur en gezellige steden? De hotels in Vught liggen aan de rand van de 'Brabantse Sahara', in de buurt van Den Bosch, Tilburg en de Efteling. Lees verder

Overnachten in Vught vlakbij alle bezienswaardigheden

Overnachten in Vught doe je in het centrum, vlakbij alle bezienswaardigheden. Naast een aantal kerken, landgoederen en buitenplaatsen bezoek je in de stad ook het indrukwekkende Kamp Vught; een van de drie Duitse concentratiekampen in Nederland in de Tweede Wereldoorlog. Vandaag de dag is Kamp Vught een herinneringscentrum. Een van de mooiste monumenten in Vught is Kasteel Maurick aan de rivier de Dommel, dat zijn oorsprong vindt in de 13e eeuw. Bijzonder zijn ook de acht lunetten, oftewel verdedigingswerken rond Vught die in de 19e eeuw werden aangelegd en onderdeel waren van de Zuiderwaterlinie. Tijdens een wandelroute bezoek je een aantal van deze lunetten.

Hotel in de buurt van Vught voor leuke uitstapjes

Rond Vught valt genoeg te beleven als je een weekendje weg bent. Vanuit een hotel in de buurt van Vught geniet je van de bijzondere natuur van Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, ook wel bekend als Brabantse Sahara door de kilometers aan stuifzand die een woestijnachtig decor creëren. Dichterbij de stad ligt het bosrijke gebied van de Vughtse Heide. Voor een dagje cultuur bezoek je Den Bosch of Tilburg. In Den Bosch neem je een kijkje bij de imposante Sint-Janskathedraal en bezoek je interessante musea, zoals het Noordbrabants Museum en het Jheronimus Bosch Art Center. Tilburg heeft een prachtig centrum dat de vroegere welvaart van de voormalige textielstad verraadt. In het Textielmuseum kom je alles over deze geschiedenis te weten. Overnacht je met de kinderen in een hotel in Vught? Ook populaire attractieparken als de Efteling en Safaripark Beekse Bergen zijn in de buurt.

Hotel Vught aanbieding: bekijk alle deals

Zoek je een hotel in Vught in de aanbieding? Hotels.nl heeft de beste deals voor een nachtje of weekendje weg in Brabant. En ook voor tal van andere bestemmingen met veel voordeel ben je aan het juiste adres!

Waarom een hotel in Vught boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Vught te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro