Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Woerden. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Een echte boerenmarktstad ontdekken in het hart van ons land? Met de hotels in Woerden wandel je door de historische stad met een rijke traditie aan kaas- en streekproducten. Maak een wandel- of fietstocht in de omliggende groene natuur of bezoek steden als Utrecht, Rotterdam en Leiden. Laat je inspireren door onze goedkope hotels in Woerden op hotels.nl! Lees verder

Kaas proeven bij hotels in Woerden centrum

Maak tijdens het overnachten in Woerden een uitstapje naar de Cheese Experience in het Kaaspakhuis. Op iedere dag (behalve zondag) geeft een gepassioneerde gids je een rondleiding om alles te vertellen over het productieproces van de lekkerste kazen. Je bekijkt de unieke Kaasfilm, ziet van dichtbij hoe het kaasmaken in zijn werk gaat en ontdekt hoe de handelaren hun kazen bewaren. Uiteraard kun je de smaakvolle kazen ook zelf proeven in het Kaaspakhuis. Neem bovendien een van de kaasproducten of cadeaus mee naar huis als souvenir tijdens het overnachten in Woerden.

Vanaf de hotels Woerden centrum genieten in de natuur

De hotels in omgeving Woerden lenen zich uitstekend voor een mooie wandel- of fietsvakantie in de natuur. De stad bevindt zich midden in het Groene Hart van Holland waar je de rust en ruimte opzoekt. Volg de Koe Kaas Route langs het oer-Hollandse boerenlandschap met uitgestrekte weilanden en slingerende dijken, rijd de Molenroute bij de Alblasserwaard of maak een tocht over de Kastelenroute langs Kasteel Haarzuilens. Wie liever over het water vaart, maakt vanaf het goedkope hotel Woerden een uitstapje naar de Vinkeveense of Loosdrechtse Plassen.

Op stap naar Utrecht bij hotel omgeving Woerden

Vlakbij de hotels in omgeving Woerden ligt de bruisende studentenstad Utrecht. Deze stad barst van de charmante grachten en pleinen met veelzijdige restaurants en winkels. Kunst- en cultuurliefhebbers duiken in het Centraal Museum of gaan naar het Rietveld Schröderhuis. Gezinnen met kinderen stappen binnen bij het Nijntje Museum of het Spoorwegmuseum. Bovendien mag je de beroemdste trekpleister van de stad uiteraard niet overslaan: de Dom van Utrecht. Deze 112 meter hoge toren doemt al van ver op aan de horizon. Beklim de 465 treden en geniet van het waanzinnige uitzicht over de stad. Reserveer meteen een goedkoop hotel in Woerden voor jouw volgende reis!

Waarom een hotel in Woerden boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Woerden te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro