Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Wolvega. Unieke hotelaanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een verblijf in de prachtige provincie Friesland? Met de hotels in Wolvega van Hotels.nl ontdek je de unieke regio met een eigen taal, cultuur en gebruiken. Bezoek de Friese elf steden, vaar over de Friese meren of wandel door de natuur. Bekijk direct de hotel Wolvega aanbiedingen op Hotels.nl voor jouw volgende bestemming! Lees verder

Duik de natuur in tijdens het overnachten in Wolvega

De hotels bij Wolvega zijn omgeven door de uitgestrekte groene natuur. Stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan en ga vanaf de goedkope hotels in Wolvega toeren door het Drents-Friese Wold. Dit nationale park heeft onder meer routes van ongeveer 50 kilometer. Tijdens je tocht zie je heidevelden, stuifzandgebieden en bossen. Onderweg maak je een tussenstop bij de Bosbergtoren in Appelscha. Beklim de uitkijktoren van 33 meter hoog en kijkt uit over het uitgestrekte Friese landschap. Bij helder weer zou je de steden Leeuwarden, Groningen en Coevorden moeten zien.

Woon bij de hotels in Wolvega een paardenrace bij

Paardenliefhebbers weten de weg naar de hotels bij Wolvega al snel te vinden. Zo bevindt de drafbaan Victoria Park zich bij het dorp. Dit is een van de vier drafbanen van ons land en volgens velen de fraaiste van Europa. Iedere vrijdag zie je hier de beste nationale en internationale paarden in actie. Uiteraard kun je bij het overnachten in Wolvega wedden op je favoriete paard, waardoor de race nog spannender wordt. Na het enerverende evenement strijk je neer op een van de gezellige terrassen bij de goedkope hotels Wolvega voor een hapje en een drankje. Houd je van speciaalbier? Dan is Pub 84 een aanrader. Hier geniet je van een bierproeverij, waarbij de eigenaar zelfs zijn eigen bier serveert.

Uniek vlechtwerk bij hotels Wolvega

Voor bijzonder vlechtwerk maak je vanaf het hotel in Wolvega een uitstapje naar het Nationaal Vlechtmuseum. Hier vind je allerlei designontwerpen en retro artikelen van beroemde ontwerpers als Jan des Bouvrie. Ook zie je hier 'De Stoel' van Rik Felderhof, waarmee hij allerlei mensen heeft geïnterviewd. In het museum laten ervaren vlechters bovendien zien hoe het vlechten in zijn werk gaat. Neem direct een kijkje bij onze hotel Wolvega aanbiedingen op Hotels.nl om inspiratie op te doen.

Waarom een hotel in Wolvega boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Wolvega te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro