Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Overnachten Almelo voor afwisselend weekendje Twente

Zin in een weekendje ver weg van de Randstad? Ga overnachten in Almelo en geniet van deze bruisende stad in het gemoedelijke Twente! Lees verder

Overnachten in Almelo in goede hotels

Goedkoop overnachten in Almelo doe je in sfeervolle hotels waar je van alle gemakken bent voorzien. Je verblijft in een goedkoop hotel in Almelo in het centrum vlakbij alle bezienswaardigheden. Waterstad Almelo heeft diverse mooie kerken, waaronder de 15e-eeuwse Grote Kerk en de neogotische Georgiuskerk. Liefhebbers van architectuur maken een wandeling door de Westeres. Dit is de oudste wijk met sociale woningen in Almelo, daterend uit begin 20e eeuw. Opvallend zijn de smalle straatjes en huizen met gele en rode bakstenen. Korenmolen de Hoop is ook een belangrijk monument in Almelo. In het stedelijk museum kom je alles te weten over hoe Almelo zich heeft ontwikkeld door de eeuwen heen aan de hand van diverse themakamers. Overnachten in Almelo is ook een aanrader voor voetballiefhebbers, die in de stad een wedstrijd van Heracles bezoeken.

In Almelo overnachten voor leuke uitstapjes Overijssel

Natuurliefhebbers kunnen goedkoop overnachten in Almelo om te genieten van de Sallandse Heuvelrug. Dit nationaal park vormt een markant onderdeel van het landschap in Overijssel en heeft een oppervlakte van 35 vierkante kilometer. Het hoogste punt is de Koningsbelt van 75 meter. Het beschermde natuurgebied is de leefomgeving van de zandhagedis en tal van andere dieren. Ook bevindt zich er de laatste populatie korhoenders in Nederland. Vanuit een hotel in de buurt van Almelo ontdek je verder de bijzondere natuur van het Lutterzand met zijn heidevelden en dennenbossen, die grotendeels zijn omgeven door de rivier de Dinkel. Zin in een dagje winkelen en cultuur? Een goedkoop hotel in Almelo is een uitstekend startpunt voor een bezoek aan de prachtige hanzesteden Deventer en Zwolle en de gezellige studentenstad Enschede. Ook het kunstzinnige Ootmarsum en het sprookjesachtige Diepenheim met zijn kastelen mag je niet overslaan.

Overnachten Almelo: ontdek het aanbod

Wil je in Almelo overnachten? Bekijk het aanbod en maak je keus. Zo geniet je binnenkort van een zorgeloos verblijf in de stad of in een hotel in de buurt van Almelo.

Waarom een hotel in Almelo boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Almelo te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro