Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Zorgeloos weekendje Flevoland in hotels in Almere

Wandelen in prachtige natuurgebieden, uitgebreid winkelen en lekker uit eten? In de hotels in Almere geniet je van een zorgeloos weekend in Flevoland. Lees verder

Comfortabel verblijf in hotel Almere in centrum

In een hotel in Almere in het centrum zit je in de buurt van alle attracties, ruim 400 winkels en Restaurantplein Belfort. Almere valt op door zijn unieke architectuur. Een speciale stadswandeling neemt je mee langs de 20 mooiste gebouwen, met namen als de Citadel, Smaragd, The Wave, La Défense en Rode Donders. Ga je overnachten in Almere? Een leuke manier om de stad te ontdekken is per fiets. De stad heeft honderden kilometers aan fietsroutes die vrij liggen van busbanen en autowegen. Een goedkoop hotel in Almere is ook een aanrader als je met de kinderen een weekendje weg bent. Jong en oud vermaken zich op Stadslandgoed de Kemphaan, te midden van de Almeerse bossen en in het grootste klimbos van Nederland. Almere Jungle is een dierenpark, dierenopvang en botanische tuin in één. Je kunt ook overnachten in Almere voor een bezoek aan pretpark Walibi Holland, met 7 verschillende achtbanen.

Dichtbij de natuur in hotel Almere Buiten

In een hotel in Almere Buiten kom je helemaal tot rust. Dit deel van de stad ligt aan het Markermeer. Je geniet er van de stilte in Nationaal Park Nieuw Land en de Oostvaardersplassen, die onderdeel zijn van dit beschermde natuurgebied. Te midden van de uitgestrekte graslanden, waterplassen en rietvlaktes kom je allerlei vogels, vlinders en andere dieren tegen. De Oostvaardersplassen zijn het leefgebied van konikpaarden en wilde edelherten. In het gebied zijn meerdere wandelroutes uitgezet. Verblijf je in een hotel in de buurt van Almere? Ga dan shoppen in de grote outlet Batavia Stad in Lelystad. Met de kinderen bezoek je de replica van het VOC-schip Batavia en luchtvaartmuseum Aviodrome. Waaghalzen maken een rondvlucht boven Flevoland.

Goedkoop hotel Almere: ontdek het aanbod

Zin in een weekendje Flevoland? Bekijk het aanbod met hotels in Almere centrum en Almere Buiten. Boek direct en geniet binnenkort van een vakantie in de stad of in een hotel in de buurt van Almere.

Waarom een hotel in Almere boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Almere te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro