Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Antwerpen. Unieke hotel aanbiedingen - Hotels.nl

Op zoek naar een bijzondere hotelovernachting bij onze zuiderburen? Met een hotel Antwerpen van Hotels.nl maak je kennis met de Vlaamse gastvrijheid. Bewonder de kunst, architectuur en historie in de stad of ga urenlang shoppen bij het hotel in Antwerpen centrum. Of je nu met je geliefde, vrienden of gezin een reis boekt, de hotels in Antwerpen van Hotels.nl bieden voor ieder wat wils! Lees verder

Wandel door het stadshart van Antwerpen met hotel in het centrum

Tijdens je verblijf in een hotel Antwerpen kijk je je ogen uit met de vele bezienswaardigheden in de stad. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het negentiende-eeuwse Centraal Station of de herenhuizen in Art Nouveau stijl bij Cogels-Osylei. Maak een rondleiding met een enthousiaste gids vanaf het hotel Antwerpen centrum en trek onder meer langs de Grote Markt, de burcht het Steen of de bijzondere Bourla schouwburg.

Museumbezoek bij overnachten in Antwerpen

Wie van kunst en cultuur houdt, is met een Antwerpen hotel centrum op de juiste bestemming. Maak bijvoorbeeld vanaf een goedkoop hotel Antwerpen een uitstapje naar het Rubenshuis, waar de beroemde barokkunstenaar Peter Paul Rubens leefde. Bij het Museum aan de Stroom, oftewel het MAS, kom je alles te weten over de historie van de havenstad Antwerpen. Bovendien vind je hier in de zomer het grootste terras van Antwerpen. Dit maakt de plek geliefd om tijdens het overnachten in Antwerpen tot in de late uurtjes te genieten van de zonsondergang aan de rivier de Schelde. Andere musea die zeker de moeite waard zijn bij een goedkoop hotel Antwerpen zijn het Mode Museum en het Museum Plantin-Moretus.

Chocolade proeven bij hotels in Antwerpen

Wie België zegt, denkt meteen aan chocolade. Bij het Antwerpen hotel in het centrum zijn dan ook diverse chocolatiers te vinden. Bezoek in het Paleis op de Meis een chocolatier waar je ziet hoe de patissiers in het atelier werken, of komt alles te weten voer deze lekkernij in het chocolademuseum Chocolate Nation. Zin om gelijk een hotel Antwerpen te reserveren? Doe dan inspiratie op met onze unieke hotel aanbiedingen op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Antwerpen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Antwerpen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro