Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelige hotels Brugge centrum

Wil jij de beste deals voor hotels in Brugge vinden? Dan zit je goed bij hotels.nl! Brugge is volgens velen de mooiste stad van België. Het is niet voor niets bestempeld tot UNESCO Werelderfgoed! De historische binnenstad met zijn prachtige architectuur is werkelijk imposant. Overnachten te Brugge is dan ook een waar feest als je van een goed bewaard gebleven middeleeuwse handelsstad wilt genieten. Geniet van het goede leven en kom overnachten in Brugge! Lees verder

In Brugge overnachten: werelderfgoed verkennen

Kom je overnachten in Brugge? Daar zul je geen spijt van krijgen, want deze Belgische stad heeft heel veel te bieden! Vanwege het authentieke stadsontwerp is het centrum erkend als werelderfgoed. Eén van de belangrijkste hotspots is het Prinselijk Begijnhof Ten Wijngaarde met zijn fraaie kloostertuin en witte geveltjes. Ook de Markt met het Belfort, dat bestaat uit een praalgebouw met een hoge toren, mag je niet missen. Beklim de toren en geniet van een fenomenaal uitzicht. Andere bijzondere gebouwen aan de Markt zijn het statige stadhuis, de Proosdij en de Basiliek van het Heilig Bloed. Hier kun je bovendien in een koets stappen voor een romantische rit door de stad.

Hotels in Brugge: heerlijk weekendje weg

De hotels in Brugge centrum zijn echt ideaal voor een vakantie of een weekendje weg in België. De stad staat bol van de fotogenieke en romantische plekjes, zoals de Rozenhoedkaai en stadsmeer het Minnewater. Je bezoek is overigens niet compleet zonder een boottochtje over de Brugse Reien. Dit biedt een uniek zicht op de stad, want sommige zaken zijn alleen vanaf het water te zien. Wil je meer weten over de Brugse geschiedenis? Bezoek dan het Gruuthusemuseum. Als Bourgondiër kom je hier overigens ook helemaal aan je trekken, want Brugge is dé foodie bestemming van onze zuiderburen.

Goedkoop hotel in Brugge reserveren

Eens in je leven moet je gewoon een keer in Brugge overnachten! Zeker als je jezelf de kans wilt geven om zoveel mogelijk te zien en te beleven kun je het beste meerdere dagen overnachten te Brugge. Boek nu via onze website een goedkoop hotel in Brugge.

Waarom een hotel in Brugge boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Brugge te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro