Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Hoenderloo. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Even de gezonde boslucht inademen om te ontspannen? Met de hotels bij Hoenderloo op Hotels.nl ben je er volledig tussenuit. Het charmante dorp bevindt zich aan het Nationale Park de Hoge Veluwe, waar je kilometerslange wandel- en fietstochten maakt. Bovendien liggen gezellige steden als Apeldoorn, Ede en Arnhem in de buurt. Direct overnachten in Hoenderloo? Doe inspiratie op bij ons unieke hotelaanbod voor hotels in Hoenderloo. Lees verder

Ontdek de Hoge Veluwe bij overnachten Hoenderloo

Zodra je wakker wordt in het Hoenderloo hotel hoor je buiten de vogels al fluiten. Tijd om je wandelschoenen aan te trekken en er op uit te gaan! Vanaf de hotels bij Hoenderloo wandel je meteen het grootste aaneengesloten natuurgebied van Europa, De Veluwe, in. Je komt langs dennenbossen, heidevelden, meren en zandverstuivingen. Neem je verrekijker mee en spot 'The Big Five' van de Veluwe: edelhert, ree, wild zwijn, vos en Schotse Hooglander. Ook fietsliefhebbers genieten volop met het uitgebreide fietspadennetwerk in de streek. Maak bijvoorbeeld een uitstapje vanaf het Hoenderloo hotel naar kasteel Cannenburch of uitkijktoren de Haelberg.

Kunst en cultuur bij overnachten in Hoenderloo

Cultuurliefhebbers kijken hun ogen uit in het vlakbij gelegen Kröller-Müller Museum. In dit museum vlakbij het Hoenderloo hotel vind je een schitterende collectie aan kunstwerken van Vincent van Gogh. Daarnaast bewonder je hier schilderijen van moderne meesters als Picasso, Mondriaan en Monet. Vergeet ook niet om de naastgelegen beeldentuin te bekijken, waar je bijzondere sculpturen aantreft. Bij Paleis het Loo verkeer je in koninklijke sferen tijdens een wandeling door de koninklijke vertrekken. Je komt alles te weten over het Huis van Oranje dat hier sinds de zeventiende eeuw gevestigd is.

Hotels in de buurt van Hoenderloo voor jong en oud

Kinderen van twee tot twaalf jaar vermaken zich uitstekend in de spannende attracties van pretpark Julianatoren. Er zijn maar liefst zestig attracties aanwezig in dit veelzijdige park. Dierenliefhebbers maken vanaf het hotel bij Hoenderloo een uitstapje naar de Apenheul, waar maar liefst driehonderd apen verblijven. Doordat bovendien de helft van de apen vrij in het park wandelen, sta je plotseling oog in oog met deze bijzondere dieren. Reserveer direct je favoriete hotel in de buurt van Hoenderloo op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Hoenderloo boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro