Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Luik. Unieke hotelaanbiedingen - Hotels.nl

Een unieke stedentrip in België maken naar de grootste toeristische stad van de regio Wallonië? De hotels in Luik zijn nog redelijk onontdekt als het gaat om toerisme. Bij een verblijf in België denken velen eerder aan Antwerpen, Gent of Brussel. Wanneer je overnacht in hotel in Luik centrum heb je dankzij de Franse taal echter direct het vakantiegevoel te pakken! Bekijk onze unieke aanbiedingen voor een weekendje Luik op Hotels.nl! Lees verder

In Luik overnachten midden in de Ardennen

De hotels bij Luik vormen de toegangspoort om de bijzondere natuur van de Ardennen te ontdekken. Zodra je uit de hotels in Luik centrum vertrekt, bevind je je al gauw tussen de heuvels die tot het plateau van de Ardennen behoren. Huur een fiets en trap langs de rivier de Maas, waarlangs je allerlei kastelen tegenkomt. Daarnaast zijn tijdens het overnachten in Luik de grotten van Remouchamps een aanrader. Je maakt hier zelfs een boottocht door het onderste deel van de grot.

De markt bezoeken bij hotels Luik

Shopaholics genieten van urenlang winkelplezier in de charmante straten bij de hotels in Luik. Bovendien wandel je tijdens het overnachten in Luik over de grootste markt van België: La Batte. Deze markt is maar liefst drie kilometer lang en loopt van Quai Roosevelt tot aan Quai de Maastricht. Elke zondag vind je hier allerlei soorten antiek, kleding, dieren en bijzondere specialiteiten uit alle windstreken. De perfecte locatie om tijdens het in Luik overnachten een souvenir te scoren!

Een bezoek aan Namen tijdens een weekendje Luik

Vlakbij de hotels in Luik bevindt zich Namen, de hoofdstad van Wallonië. In deze stad vind je een breed scala aan bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het Belfort of de Jozefskerk. Kunst en cultuurliefhebbers wandelen naar het Vleeshuis of het Afrika Museum. Voor de oudste kerk van de stad ga je naar de Sint-Jan-de-Doperkerk uit de dertiende eeuw. Of geniet van het waanzinnige uitzicht op de Citadel van Namen. Direct jouw unieke hotelaanbieding op Hotels.nl boeken voor een weekendje naar Luik? Bekijk meteen ons aanbod op Hotels.nl en ga er op uit met je geliefde, vrienden of gezin.

Waarom een hotel in Luik boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Luik te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro