Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Naarden. Bekijk onze unieke aanbiedingen - hotels.nl

Op zoek naar een hotel in het Gooi? Met de hotels in Naarden verblijf je in het hart van deze groene streek in de provincie Utrecht. Maak wandelingen in het Goois Natuurreservaat of bezoek dorpen als Laren, Blaricum en Hilversum. Bekijk direct onze unieke aanbiedingen voor hotels in de buurt van Naarden op Hotels.nl! Lees verder

Overnachten in Naarden, de bijzondere vestingstad

Gedurende het overnachten in Naarden vallen meteen de indrukwekkende dubbele stadswallen op. In vroegere tijden maakte Naarden vanwege haar strategische ligging namelijk deel uit van de Hollandse Waterlinie. De unieke vorm in een vijfhoek waarin het dorp is gebouwd, maakte dat de plek goed beschermd was tegen de vijanden. Maak over de stadswallen een wandeling door de stad of breng een bezoek aan het stadhuis en de Grote Kerk. Onderweg kom je allerlei hippe boetieks en sfeervolle restaurants tegen.

Eén met de natuur bij de hotels Naarden

De hotels in de buurt van Naarden bevinden zich bij het Goois Natuurreservaat. Dit gebied van ruim 2800 hectare biedt volop rust en ruimte om te wandelen, fietsen of paardrijden. Kijk vanaf de hotels Naarden uit over uitgestrekte graslanden, stap door dichte bossen en geniet van de kleurenpracht van de heidevelden. In het Goois Natuurreservaat vind je bovendien allerlei diersoorten. Zo grazen twee schaapskuddes, Schotse Hooglanders, landgeiten en Charolais runderen in het gebied.

Kunst en cultuur bij hotels Naarden

Tijdens het overnachten in Naarden is het een kleine afstand naar de mediastad van Nederland: Hilversum. In het Beeld en Geluid museum kom je alles te weten over de wereld van televisie, radio, muziek en film. Vlakbij ligt het kunstenaarsdorp Laren met het Singer museum. In dit museum bewonder je kunstwerken van de School van Barbizon en impressionistische schilderijen van kunstenaars uit het Gooi. Daarnaast ligt de bruisende hoofdstad Amsterdam vlakbij met onder meer het Van Gogh museum, Rijksmuseum en Stedelijk museum. Of kom in koninklijke sferen bij Paleis Soestdijk tijdens het overnachten in Naarden. Gelijk een hotel in de buurt van Naarden reserveren? Neem dan een kijkje bij onze unieke aanbiedingen voor voordelige hotels op Hotels.nl!

Waarom een hotel in Naarden boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Naarden te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro