Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Hotels in Schiedam. Scherpe aanbiedingen - hotels.nl

Zoek je een sfeervol hotel vlakbij Rotterdam? Met de hotels in Schiedam van Hotels.nl verblijf je op een steenworp afstand van deze bruisende metropool. Daarnaast ligt het strand van Hoek van Holland of Scheveningen dichtbij. Bekijk meteen onze aanbiedingen om goedkoop te overnachten in Schiedam op Hotels.nl! Lees verder

Goedkoop hotel in Schiedam vlakbij havenstad Rotterdam

Bij overnachten in Schiedam mag je een trip naar de levendige stad Rotterdam niet overslaan. Deze boeiende havenstad bruist met bijzondere architectuur, een breed aanbod aan winkels en gezellige restaurants. Bekijk vanaf de Erasmusbrug de indrukwekkende skyline van de stad, stijg tot grote hoogte in de Euromast of vaar met de Spido over de Nieuwe Maas. In de Markthal proef je de lekkerste gerechten, terwijl je urenlang kunt winkelen in de Koopgoot. Vervolgens overnacht je op je comfortabele hotelkamer in het hotel in Schiedam.

Verken de historische binnenstad van Delft tijdens overnachten in Schiedam

Vlakbij de hotels in Schiedam centrum ligt de schilderachtige stad Delft. Maak tijdens het overnachten in Schiedam een uitstapje naar deze gezellige plaats. Breng een bezoek aan de Oude Kerk, waar beroemdheden als Johannes Vermeer en Antoni van Leeuwenhoek begraven liggen. Ook de koninklijke familie heeft hier een eigen familiegraf. Stijg tot grote hoogte in de toren van de kerk, waarvandaan je een schitterend uitzicht op de stad hebt. In de Royal Delft zie je hoe het beroemde Delfts blauwe aardewerk geproduceerd wordt. Nog altijd is de zeventiende-eeuwse fabriek in gebruik. Laat je rondleiden door een gepassioneerde gids die je alles vertelt over dit bijzondere aardewerk.

Uitwaaien aan het strand bij goedkoop hotel Schiedam

Tijdens het goedkoop overnachten in Schiedam bevind je je op korte afstand van de Noordzeekust. Maak vanaf het hotel in Schiedam centrum bijvoorbeeld een uitstapje naar de badplaatsen Hoek van Holland, Scheveningen of Kijkduin en geniet van de eindeloze vergezichten op de horizon. Bouw zandkastelen met de kinderen, lees een goed boek terwijl je op je handdoek ontspant of neem een verfrissende duik in zee. 's Avonds zie je de zon in zee zakken, terwijl je geniet van een smakelijk hapje en drankje bij een strandpaviljoen. Reserveer meteen een hotel in Schiedam via Hotels.nl!

Waarom een hotel in Schiedam boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Schiedam te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro