Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelig verblijf in hotel Tongeren België

Wil jij voor een lage prijs een hotel in Tongeren in België boeken? Dan zijn de deals van Hotels.nl precies wat je zoekt! Wij hebben momenteel diverse leuke aanbiedingen voor een verblijf in een hotel in Tongeren. Hier zijn ook unieke arrangementen bij. Kijk dus rond op onze website en geniet binnenkort van een te gekke vakantie in Tongeren. Deze oude Belgische stad bruist en staat vol met schitterende bezienswaardigheden. Lees verder

Hotels Tongeren centrum: zien en doen

Rondom de hotels in Tongeren centrum is veel te beleven. Zo moet je de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek, het Sint-Catharina Begijnhof en de middeleeuwse omwalling met de Moerenpoort absoluut gaan zien. Bij de basiliek hoort het Teseum. Daar kun je een schatkamer met unieke christelijke relieken bewonderen, de robuuste belforttoren beklimmen, van de fraaie kloostertuin genieten en onder de grond een indrukwekkende archeologische site bezoeken. Of wat dacht je van het maken van een tijdreis vanaf de prehistorie naar de Romeinse tijd in het Gallo-Romeins museum? Zou je graag wat mooie spulletjes willen kopen voor je interieur? Iedere zondag is het centrum het toneel van een grote antiek- en brocantemarkt.

Overnachten in Tongeren: toeristische tips

We raden je sowieso aan een stadswandeling door het centrum te maken als je komt overnachten in Tongeren. Ga even zitten op een gezellig terrasje op de Grote Markt. Geniet er van een Belgisch biertje en het uitzicht op het stadhuis, het standbeeld van Ambiorix en de basiliek. Wil je in de natuur wandelen of fietsen? Dan moet je bij de restanten van een Romeins aquaduct in de Beukenberg en de bossen, hooilanden en moerassen van natuurreservaat de Kevie zijn. Tot slot biedt de omliggende streek, Haspengouw, je ontzettend veel andere recreatiemogelijkheden.

Goedkoop hotel in Tongeren: onze aanbiedingen

Zit jij inmiddels te springen om een goedkoop hotel in Tongeren? Bekijk dan gauw onze België deals en profiteer van de scherpe prijzen! Boek bijvoorbeeld een korte vakantie van een paar dagen en overnacht in een luxe hotel in Tongeren. Of ga voor een uniek hotelarrangement inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en andere handige zaken.

Waarom een hotel in Tongeren boeken bij Hotels.nl?

Hotels.nl biedt je de mogelijkheid om snel en gemakkelijk je favoriete hotel te reserveren. Al meer dan 25 jaar verzorgen wij de beste hotel aanbiedingen. Maar liefst 5 miljoen klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het vinden van hun hotel overnachting. Bekijk ons aanbod!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro