Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Voordelige hotels in Hoogeveen Drenthe

Wil jij goedkoop overnachten in Hoogeveen en zoek je een leuk hotel? Boek dan een arrangement of een hotelkamer via Hotels.nl! Tijdens een verblijf in een hotel in de buurt van Hoogeveen kom je lekker tot rust en kun je fantastische uitstapjes maken. De stad ligt namelijk nabij de schitterende natuur van Drenthe. Ook zul je veel plezier beleven aan de vele bezienswaardigheden en evenementen. Lees verder

In Hoogeveen overnachten en ontspannen

Hoogeveen ligt langs een groot kanaal, de Hoogeveense Vaart, en deze is vroeger ontstaan door de plaatselijke turfwinning. Nu bieden de tientallen kanalen in de omgeving veel mogelijkheden voor watersporters. In het seizoen is het een aanrader om zelf een sloep te huren en te gaan varen. De stad telt veel bijzondere gebouwen, zoals het oude raadhuis en korenmolen De Zwaluw. Er staat ook een wit huis tussen waar Vincent van Gogh ooit logeerde en dit is te herkennen aan een plaquette. Hoogeveen is internationaal bekend vanwege het langste waterkunstwerk van Europa: de Cascade. Dit valt te beschrijven als een kronkelende vijver van 250 meter lang die door het centrum loopt. Daar kun je overigens heerlijk winkelen en op het terras zitten. Kom hiervan genieten en ga daarna lekker overnachten in Hoogeveen.

Vanuit je hotel de omgeving van Hoogeveen verkennen

Als je vanuit een hotel de omgeving van Hoogeveen wilt ontdekken, kunnen we je een aantal tips geven. Zo is het mogelijk om hele mooie wandelingen en fietstochten te maken in de verschillende natuurgebieden, zoals het Echtenerzand, Boswachterij Gees en Nationaal Park Dwingelderveld. Andere ideeën voor gave uitjes zijn WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en Attractiepark Slagharen. Door in Hoogeveen te overnachten kun je verder ook gemakkelijk Herinneringscentrum Kamp Westerbork en Nationaal Park Weerribben-Wieden bezoeken.

Goedkoop hotel in de buurt van Hoogeveen

Wil jij geld besparen en zoek je daarom laag geprijsde hotels in Hoogeveen? Bekijk dan eens de mogelijkheden om goedkoop te overnachten in Hoogeveen via Hotels.nl. Wij hebben namelijk de leukste hoteldeals en hotelarrangementen van Nederland. Comfortabel overnachten in Hoogeveen hoeft kortom niet duur te zijn. Maak nu je keuze en boek!

Waarom een hotel in Hoogeveen boeken bij Hotels.nl?

Al 25 jaar zijn wij dé ideale partij voor jouw hotel aanbiedingen. Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals voor een onvergetelijke tijd. Meer dan vijf miljoen boekers gingen je al voor. Kun je niet wachten om zelf een hotel in Hoogeveen te reserveren? Vul dan je persoonlijke voorkeuren in, bekijk het handige overzicht en klik op je favoriete hotel om te boeken. Alvast een hele fijne hotel overnachting!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro